Kunci Gitar Esa Risty - Demi Tresno

Transpose:
Capo fret 5

Intro : Am Em Am..
        F G C..
        Dm..Am..F G Am..

Am          Em             Am
ngene tah caramu.. ninggal aku..
F             G          C
mbekas jeru tatu.. ning atiku..
 Dm                    Am
opo ora iling.. mbiyen karo janjimu..
   F                        E
saiki wong liyo sing.. mbok sanding..

Am         Em           Am
nyesel aku tau.. tresno kowe..
 F             G         C
yen pancen akhire.. koyo ngene..
 Dm                   Am
aku kudu lilo.. masio atiku loro..
       F         G    E    Am    E
aku ikhlas aku pasrah demi tresno..

Reff :
              Am                 F
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                G
 kowe menyang karo wong liyo
                C
 sing ra mbok sayang..

   E           Am             F
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               G
 kowe tego ninggal roso
                 C
 malah ro wong liyo..

     A     Dm                G
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        F          G       E     Am  E
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

Musik : Am..F.. G..C A
        Dm..G..F G Am..

Am         Em           Am
nyesel aku tau.. tresno kowe..
 F             G         C
yen pancen akhire.. koyo ngene..
 Dm                   Am
aku kudu lilo.. masio atiku loro..
       F         G    E    Am    E
aku ikhlas aku pasrah demi tresno..

Reff :
              Am                 F
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                G
 kowe menyang karo wong liyo
                C
 sing ra mbok sayang..

   E           Am             F
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               G
 kowe tego ninggal roso
                 C
 malah ro wong liyo..

     A     Dm                G
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        F          G       E     Am  E
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

              Am                 F
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                G
 kowe menyang karo wong liyo
                C
 sing ra mbok sayang..

   E           Am             F
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               G
 kowe tego ninggal roso
                 C
 malah ro wong liyo..

     A     Dm                G
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        F          G       E     Am
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

Outro : F G Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Am Dm..
        Bb C F..
        Gm..Dm..Bb C Dm..

Dm          Am             Dm
ngene tah caramu.. ninggal aku..
Bb            C          F
mbekas jeru tatu.. ning atiku..
 Gm                    Dm
opo ora iling.. mbiyen karo janjimu..
   Bb                       A
saiki wong liyo sing.. mbok sanding..

Dm         Am           Dm
nyesel aku tau.. tresno kowe..
 Bb            C         F
yen pancen akhire.. koyo ngene..
 Gm                   Dm
aku kudu lilo.. masio atiku loro..
       Bb        C   -A    Dm    A
aku ikhlas aku pasrah demi tresno..

Reff :
              Dm                 Bb
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                C
 kowe menyang karo wong liyo
                F
 sing ra mbok sayang..

   A           Dm             Bb
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               C
 kowe tego ninggal roso
                 F
 malah ro wong liyo..

     D     Gm                C
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        Bb         C       A     Dm   A
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

Musik : Dm..Bb..C..F D
        Gm..C..Bb C Dm..

Dm         Am           Dm
nyesel aku tau.. tresno kowe..
 Bb            C         F
yen pancen akhire.. koyo ngene..
 Gm                   Dm
aku kudu lilo.. masio atiku loro..
       Bb        C   -A    Dm    A
aku ikhlas aku pasrah demi tresno..

Reff :
              Dm                 Bb
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                C
 kowe menyang karo wong liyo
                F
 sing ra mbok sayang..

   A           Dm             Bb
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               C
 kowe tego ninggal roso
                 F
 malah ro wong liyo..

     D     Gm                C
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        Bb         C       A     Dm   A
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

              Dm                 Bb
 sing tak sesali.. sing tak tangisi..
                C
 kowe menyang karo wong liyo
                F
 sing ra mbok sayang..

   A           Dm             Bb
 nelongso batinku.. jerite atiku..
               C
 kowe tego ninggal roso
                 F
 malah ro wong liyo..

     D     Gm                C
 yen tatu iki.. gawe seneng atimu..
        Bb         C       A     Dm
 aku trimo sing penting tentrem uripmu..

Outro : Bb C Dm..

Chord Esa Risty - Demi Tresno


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •