Kunci Gitar Esa Risti - Sedelo Maneh

Transpose:
Intro : Am..F..Dm G Em..

Am                   Dm
wis maleh ganti eluh getih..
 G                   C
ati seneng tatu dadi perih..
F                     Dm
arep nyanding karo sliramu..
     Dm                      E
mung endah sedelo koyo kembange turu..

Am                      Dm
katresnan sing suwe tak bangun..
  G                 C
pisah selawase gawe bingung..
F                 Dm
ibarat rogo tanpo balung..
  Bm                    E
lemes demes sepo.. koyo wong linglung..

Reff :
          Dm               G
 sedelo maneh.. awake dewe rabi..
            C      Em     Am
 nanging ngopo.. kowe.. lungo..
           Dm           E
 ninggalke aku.. gawe selawase..
   Am A
 dewe...

           Dm              G
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu..
          C      Em     Am
 bisa nyanding.. sli..ramu..
         Dm          E
 aku wis lilo.. mugo tenang..
        Am E
 ning kono..

Am                      Dm
katresnan sing suwe tak bangun..
  G                 C
pisah selawase gawe bingung..
F                 Dm
ibarat rogo tanpo balung..
  Bm                    E
lemes demes sepo.. koyo wong linglung..

Musik : F..G..C G/B Am..
        F..Dm..E..

          Dm     G           C Am
tak dongakne dek.. tak dongakne..
 Dm           E           Am A
awakmu tenang ning alam kono..
      Dm     G       C      G/B  Am
sepurane dek.. rung iso nggawe..
  Dm                     E
senengmu naliko gandeng aku..

Reff :
          Dm               G
 sedelo maneh.. awake dewe rabi..
            C      Em     Am
 nanging ngopo.. kowe.. lungo..
           Dm           E
 ninggalke aku.. gawe selawase..
   Am A
 dewe...

           Dm              G
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu..
          C      Em     Am
 bisa nyanding.. sli..ramu..
         Dm          E
 aku wis lilo.. mugo tenang..
        Am E
 ning kono..
         Dm          E
 aku wis lilo.. mugo tenang..
        Am
 ning kono..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..C..Am D Bm..

Em                   Am
wis maleh ganti eluh getih..
 D                   G
ati seneng tatu dadi perih..
C                     Am
arep nyanding karo sliramu..
     Am                      B
mung endah sedelo koyo kembange turu..

Em                      Am
katresnan sing suwe tak bangun..
  D                 G
pisah selawase gawe bingung..
C                 Am
ibarat rogo tanpo balung..
  F#m                   B
lemes demes sepo.. koyo wong linglung..

Reff :
          Am               D
 sedelo maneh.. awake dewe rabi..
            G      Bm     Em
 nanging ngopo.. kowe.. lungo..
           Am           B
 ninggalke aku.. gawe selawase..
   Em  E
 dewe...

           Am              D
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu..
          G      Bm     Em
 bisa nyanding.. sli..ramu..
         Am          B
 aku wis lilo.. mugo tenang..
        Em  B
 ning kono..

Em                      Am
katresnan sing suwe tak bangun..
  D                 G
pisah selawase gawe bingung..
C                 Am
ibarat rogo tanpo balung..
  F#m                   B
lemes demes sepo.. koyo wong linglung..

Musik : C..D..G D/F# Em..
        C..Am..B..

          Am     D           G  Em
tak dongakne dek.. tak dongakne..
 Am           B           Em  E
awakmu tenang ning alam kono..
      Am     D       G      D/F# Em
sepurane dek.. rung iso nggawe..
  Am                     B
senengmu naliko gandeng aku..

Reff :
          Am               D
 sedelo maneh.. awake dewe rabi..
            G      Bm     Em
 nanging ngopo.. kowe.. lungo..
           Am           B
 ninggalke aku.. gawe selawase..
   Em  E
 dewe...

           Am              D
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu..
          G      Bm     Em
 bisa nyanding.. sli..ramu..
         Am          B
 aku wis lilo.. mugo tenang..
        Em  B
 ning kono..
         Am          B
 aku wis lilo.. mugo tenang..
        Em
 ning kono..

Chord Esa Risti - Sedelo Maneh


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •