Kunci Gitar Esa Risty - Tembang Asmoro

Transpose:
Intro : Am..Em..F G Am..
        Em..F..G Em Am..

   Am
Tembang sing tak tulis..
 Em
amung kanggo kowe..
   Dm
nembangake bathin..
   E
tansah pingin nyanding..

 Am
Adem angin wengi..
     Em
sing ngeridu ati..
  Dm
soyo ngilengake..
    E                  Am
kangmas.. sing tak tresnani..

    Dm
Tak suwun kowe..
   Am
njogo roso iki..
  F
tetep siji tresno..
           E
nganti tekaning pati..

Reff :
        Am
 Ra ono wong liyo..
        A         Dm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Dm
 tansah tak jogo..
          G
 siji tresnoku.. 
       C      E
 ora bakal ilang..

        Am
 Ra ono wong liyo..
        A      Dm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Dm
 mugo ning kono..
          G
 jogo tresnomu.. 
         E
 ojo nganti kurang..

Musik : Am..Em..F G Am..E….

 Am
Adem angin wengi..
     Em
sing ngeridu ati..
  Dm
soyo ngilengake..
    E                  Am
kangmas.. sing tak tresnani..

    Dm
Tak suwun kowe..
   Am
njogo roso iki..
  F
tetep siji tresno..
           E
nganti tekaning pati..

Reff :
        Am
 Ra ono wong liyo..
        A         Dm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Dm
 tansah tak jogo..
          G
 siji tresnoku.. 
       C      E
 ora bakal ilang..

        Am
 Ra ono wong liyo..
        A      Dm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Dm
 mugo ning kono..
          G
 jogo tresnomu.. 
         E
 ojo nganti kurang..

        Am
 Ra ono wong liyo..
        A         Dm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Dm
 tansah tak jogo..
          G
 siji tresnoku.. 
       C      E
 ora bakal ilang..

        Am
 Ra ono wong liyo..
        A      Dm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Dm
 mugo ning kono..
          G
 jogo tresnomu.. 
         E
 ojo nganti kurang..

Outro : Am

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : Dm..Am..Bb C Dm..
        Am..Bb..C Am Dm..

   Dm
Tembang sing tak tulis..
 Am
amung kanggo kowe..
   Gm
nembangake bathin..
   A
tansah pingin nyanding..

 Dm
Adem angin wengi..
     Am
sing ngeridu ati..
  Gm
soyo ngilengake..
    A                  Dm
kangmas.. sing tak tresnani..

    Gm
Tak suwun kowe..
   Dm
njogo roso iki..
  Bb
tetep siji tresno..
           A
nganti tekaning pati..

Reff :
        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D         Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
          C
 siji tresnoku.. 
       F      A
 ora bakal ilang..

        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
          C
 jogo tresnomu.. 
         A
 ojo nganti kurang..

Musik : Dm..Am..Bb C Dm..A….

 Dm
Adem angin wengi..
     Am
sing ngeridu ati..
  Gm
soyo ngilengake..
    A                  Dm
kangmas.. sing tak tresnani..

    Gm
Tak suwun kowe..
   Dm
njogo roso iki..
  Bb
tetep siji tresno..
           A
nganti tekaning pati..

Reff :
        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D         Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
          C
 siji tresnoku.. 
       F      A
 ora bakal ilang..

        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
          C
 jogo tresnomu.. 
         A
 ojo nganti kurang..

        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D         Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
          C
 siji tresnoku.. 
       F      A
 ora bakal ilang..

        Dm
 Ra ono wong liyo..
        D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
          C
 jogo tresnomu.. 
         A
 ojo nganti kurang..

Outro : Dm

Chord Esa Risty - Tembang Asmoro


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •