Kunci Gitar Esa Risty - Sayang Dek'e

Transpose:
Intro : C..Em..F G C..

   C         G
mbiyen koe tau
          Am             Em
ngomong lirih ning kupingku..
F      G          C
 jare ora bakalan ngeliyo ati..
F      G           Em
 janji tulus ning ati
    Am         Dm
ora bakal keganti..
        G                     C
mergo kowe sing dadi lintange ati..

 C        G
aku ora bakal lali 
  Am          Em
kenangan ro kowe..
F         G           C
 mergo janji sing kepatri..
  C           G
kabeh penjalukmu 
     Am         Em
ora tau tak semoyo..
  F               G           C
nanging nyatane kowe sing suloyo..

Int. F G C..

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
   Am          Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Am
 aku sayang karo dek'e..

Musik : Am Em F C Dm..E..
        Am Em F C Dm..E..

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
   Am          Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Am
 aku sayang karo dek'e..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#..A#m..B C# F#..

   F#        C#/F
mbiyen koe tau
          D#m            A#m
ngomong lirih ning kupingku..
B      C#         F#
 jare ora bakalan ngeliyo ati..
B      C#          A#m
 janji tulus ning ati
    D#m        G#m
ora bakal keganti..
        C#                    F#
mergo kowe sing dadi lintange ati..

 F#       C#/F       
aku ora bakal lali 
  D#m         A#m
kenangan ro kowe..
B         C#          F#
 mergo janji sing kepatri..
  F#          C#/F
kabeh penjalukmu 
     D#m        A#m
ora tau tak semoyo..
  B               C#          F#
nanging nyatane kowe sing suloyo..

Int. B C# F#..

    D#m       A#m
aku wis iso sabar
          B          F#
nompo sak kabehe kahanan iki
        D#m    A#m
nanging aku ra biso
      B                 C#
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
   D#m         A#m
 padange sinar rembulan
   B            F#
 soyo suwe soyo kelingan
     G#m                    A#
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     D#m          A#m
 tumetes eluh ono pipiku
         B                F#
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        G#m             A#
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              D#m
 aku sayang karo dek'e..

Musik : D#m A#m B F# G#m..A#..
        D#m A#m B F# G#m..A#..

    D#m       A#m
aku wis iso sabar
          B          F#
nompo sak kabehe kahanan iki
        D#m    A#m
nanging aku ra biso
      B                 C#
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
   D#m         A#m
 padange sinar rembulan
   B            F#
 soyo suwe soyo kelingan
     G#m                    A#
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     D#m          A#m
 tumetes eluh ono pipiku
         B                F#
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        G#m             A#
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              D#m
 aku sayang karo dek'e..

Chord Esa Risty - Sayang Dek'e


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •