Kunci Gitar Esa Risty - Aku Tak Sing Lungo

Transpose:
Intro : C G/B Am..
        F G..

C     G/B         Am
wis.. ra sah kepekso..
    F           G        C
nanggung tresno sing ra ono..
F         G
pancen atimu..
Em            Am
kanggo wong liyo..
  F          G
dudu aku.. dudu aku..

C     G/B         Am
wis.. ra sah mesakke..
   F         G           C
timbangane kowe.. nyekso batin..
    F          G
yen pancen jodone..
    Em         Am
mengko balik dewe..
   Dm          G
santai wae.. selow wae..

Reff :
         Am    Em
 wis tak ikhlasne..
 F       C
 roso atiku ajur
         Am    Em
 wis tak ikhlasne..
 F             C
 kowe ninggal aku dewe
 Dm        G    C   G/B  Am
 senajan loro.. aku ra popo..
    Dm
 timbang nyikso
  G             F    G C
 aku.. tak sing lungo..

Musik : Am..Em..F..C G/B
        Am..Em..F..G..

C     G/B         Am
wis.. ra sah mesakke..
   F         G           C
timbangane kowe.. nyekso batin..
    F          G
yen pancen jodone..
    Em         Am
mengko balik dewe..
   Dm          G
santai wae.. selow wae..

Reff :
         Am    Em
 wis tak ikhlasne..
 F       C
 roso atiku ajur
         Am    Em
 wis tak ikhlasne..
 F             C
 kowe ninggal aku dewe
 Dm        G    C   G/B  Am
 senajan loro.. aku ra popo..
    Dm
 timbang nyikso
  G             F    G C
 aku.. tak sing lungo..

         Am    Em
 wis tak ikhlasne..
 F       C
 roso atiku ajur
         Am    Em
 wis tak ikhlasne..
 F             C
 kowe ninggal aku dewe
 Dm        G    C   G/B  Am
 senajan loro.. aku ra popo..
    Dm
 timbang nyikso
  G             F    G C
 aku.. tak sing lungo..

Chord Esa Risty - Aku Tak Sing Lungo


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •