Kunci Gitar Esa Risty - Udan Tresno

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am Dm G E
        Am Dm E..

      Am     Dm        G   
ra kroso.. netes eluh iki..
E        Am     Dm       G
nelesi pipi.. naliko kelingan..
  E             Am
kowe seng tak sayang..
  G          C
sepine ing wengi iki..
      Dm        E              Am
amung nambahi roso kangen neng ati..

       Am   Dm        G
neng kene.. aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G         E        Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm           E           Am
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Reff :
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Musik : Am Dm G E
        Am Dm F..E..

       Am   Dm        G
neng kene.. aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G         E        Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm           E           Am
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Reff :
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C      E
 wes ora sabar nunggu kowe teko.. sayang..

   Am     A               Dm
 roso.. kangen.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..
        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm Em A F#
        Bm Em F#..

      Bm     Em        A   
ra kroso.. netes eluh iki..
F#       Bm     Em       A
nelesi pipi.. naliko kelingan..
  F#            Bm
kowe seng tak sayang..
  A          D
sepine ing wengi iki..
      Em        F#             Bm
amung nambahi roso kangen neng ati..

       Bm   Em        A
neng kene.. aku ngenteni..
    F#         Bm
nganti sak tekamu..
   Em      A         F#       Bm
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  A           D
siji nganti selawase..
     Em           F#          Bm
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Reff :
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      A          D  F#
 ra biso.. dilereni..
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      A                      D
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Em                   Bm
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           F#                     Bm
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Musik : Bm Em A F#
        Bm Em G..F#..

       Bm   Em        A
neng kene.. aku ngenteni..
    F#         Bm
nganti sak tekamu..
   Em      A         F#       Bm
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  A           D
siji nganti selawase..
     Em           F#          Bm
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Reff :
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      A          D  F#
 ra biso.. dilereni..
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      A                      D      F#
 wes ora sabar nunggu kowe teko.. sayang..

   Bm     B               Em
 roso.. kangen.. iki neng njero ati..
      A          D  F#
 ra biso.. dilereni..
   Bm       B             Em
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      A                      D
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Em                   Bm
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           F#                     Bm
 mbendung udan tresno ing njero dodo..
        Em                   Bm
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           F#                     Bm
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Chord Esa Risty - Udan Tresno


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •