Kunci Gitar Esa Risty - Manut Dalange

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F..G..C Em Am..
        F..G..C..

          F                   G
udan isih banyu.. langit isih biru..
          C           Em         Am
sinare suryo tansah madangi jagatmu..
            Dm              G
jangan risaukan malam pasti datang
                 C
menemani sang rembulan..

                    F
sing penting wes berjuang..
            G
ora lali sembahyang..
           C        Em         Am
ditirakati pasrahne Gusti pengeran..
            Dm                G
sak dermo wayang.. manut karo dalang..
               C
mugo biso kasembadan..

Reff :
             F
 tenangne atimu..
            G
 tenangne pikirmu.. kudu tatak
   C           Em            Am
 masio dipikir neng sirah ngelu..
           Dm             G
 diloske wae.. sing sabar wae..
                   C
 bakal teko moro dewe..

             F                  G
 tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
                       C
 madep mantep weteng wareg
         Em          Am
 ngopi susu ben ra halu..
               Dm             G
 sing santai wae.. ojo sambat wae..
                    C
 manut dalang sak titahe..

Musik : F..G..C Em Am..
        F..G..C..

                    F
sing penting wes berjuang..
            G
ora lali sembahyang..
           C        Em         Am
ditirakati pasrahne Gusti pengeran..
            Dm                G
sak dermo wayang.. manut karo dalang..
               C
mugo biso kasembadan..

Reff :
             F
 tenangne atimu..
            G
 tenangne pikirmu.. kudu tatak
   C           Em            Am
 masio dipikir neng sirah ngelu..
           Dm             G
 diloske wae.. sing sabar wae..
                   C
 bakal teko moro dewe..

             F                  G
 tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
                       C
 madep mantep weteng wareg
         Em          Am
 ngopi susu ben ra halu..
               Dm             G
 sing santai wae.. ojo sambat wae..
                    C    Am
 manut dalang sak titahe..
               Dm             G
 sing santai wae.. ojo sambat wae..
                      C
 manut dalang sak titahe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..A..D F#m Bm..
        G..A..D..

          G                   A
udan isih banyu.. langit isih biru..
          D           F#m        Bm
sinare suryo tansah madangi jagatmu..
            Em              A
jangan risaukan malam pasti datang
                 D
menemani sang rembulan..

                    G
sing penting wes berjuang..
            A
ora lali sembahyang..
           D        F#m        Bm
ditirakati pasrahne Gusti pengeran..
            Em                A
sak dermo wayang.. manut karo dalang..
               D
mugo biso kasembadan..

Reff :
             G
 tenangne atimu..
            A
 tenangne pikirmu.. kudu tatak
   D           F#m           Bm
 masio dipikir neng sirah ngelu..
           Em             A
 diloske wae.. sing sabar wae..
                   D
 bakal teko moro dewe..

             G                  A
 tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
                       D
 madep mantep weteng wareg
         F#m         Bm
 ngopi susu ben ra halu..
               Em             A
 sing santai wae.. ojo sambat wae..
                    D
 manut dalang sak titahe..

Musik : G..A..D F#m Bm..
        G..A..D..

                    G
sing penting wes berjuang..
            A
ora lali sembahyang..
           D        F#m        Bm
ditirakati pasrahne Gusti pengeran..
            Em                A
sak dermo wayang.. manut karo dalang..
               D
mugo biso kasembadan..

Reff :
             G
 tenangne atimu..
            A
 tenangne pikirmu.. kudu tatak
   D           F#m           Bm
 masio dipikir neng sirah ngelu..
           Em             A
 diloske wae.. sing sabar wae..
                   D
 bakal teko moro dewe..

             G                  A
 tenangne atimu.. tenangne pikirmu..
                       D
 madep mantep weteng wareg
         F#m         Bm
 ngopi susu ben ra halu..
               Em             A
 sing santai wae.. ojo sambat wae..
                    D    Bm
 manut dalang sak titahe..
               Em             A
 sing santai wae.. ojo sambat wae..
                      D
 manut dalang sak titahe..

Chord Esa Risty - Manut Dalange


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •