Kunci Gitar Esa Risty - Janji Tresno

Transpose:
Intro : Am  F E Am  F E
        Am..Dm..Am..F..E….

Am                  Dm
Cobo tak sawang ono langit..
G
cahyane lintang nambahi 
          Am
kangening ati..
E               F
dadi seksi roso tresno..
            G        Am
sing tak simpen jeroning dodo..

Am                   Dm
Abot tak songgo roso kangen..
G
sak kedep moto ketemu 
    Am
wis marem..
E                     F
atine wong nandang kasmaran..
       G           Am
rasane tansah wedi kelangan..

Reff :
           Am
 Tak jaluk ning kono
                Em
 tansah di jogo sayang..
    F               C
 setyomu ojo pupus ilang..
        Dm               Am
 podo dedungo tresno selawase..
     E..
 lan ojo ono roso bimbang..

          Am                 Em
 Ugo ning kene ngugemi janji tresno..
     F                 C
 selawase bakal sesandingan..
         Dm              Am
 nadyan adoh.. ora bakal liyo..
           E               Am
 mergo tresno dudu mung kiasan..

Musik : Am..Em..F..C..
        Dm..Am..E..

Am                  Dm
Cobo tak sawang ono langit..
G
cahyane lintang nambahi 
          Am
kangening ati..
E               F
dadi seksi roso tresno..
            G        Am
sing tak simpen jeroning dodo..

Am                   Dm
Abot tak songgo roso kangen..
G
sak kedep moto ketemu 
    Am
wis marem..
E                     F
atine wong nandang kasmaran..
       G           Am
rasane tansah wedi kelangan..

Reff :
           Am
 Tak jaluk ning kono
                Em
 tansah di jogo sayang..
    F               C
 setyomu ojo pupus ilang..
        Dm               Am
 podo dedungo tresno selawase..
     E..
 lan ojo ono roso bimbang..

          Am                 Em
 Ugo ning kene ngugemi janji tresno..
     F                 C
 selawase bakal sesandingan..
         Dm              Am
 nadyan adoh.. ora bakal liyo..
           E               Am
 mergo tresno dudu mung kiasan..

Chord Esa Risty - Janji Tresno


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •