Kunci Gitar Esa Risty - Sak Kuate Ati

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F..G..C G/B Am..
        Dm..G-G G..C..

C                    F
 kelingan.. kelingan karo sliramu..
G                   C           -G/B
 sing mbiyen.. dadi konco uripku..
  Am                     Dm
kenangan kenangan sing kesimpen neng ati..
    G                       C
ra iso ilang nganti tekan saiki..

C                      F
 mbiyen janjimu.. arep ngancani aku..
G                  C
 selawase.. nganti tekan tuoku..
Am                 Dm
 janji janjimu kui mung janji palsu..
      G                       C
ra terbukti.. malah ninggalke aku.. (hey)

Reff :
              F              G
 kudu tak lakoni.. sak kuate ati..
                C     G/B        Am
 senadyan ati remuk.. sing tak rasakke..
             Dm                G
 terusno lakumu.. tetep neng dalanmu
                     C
 kowe wes mileh karo liyane..

           F               G
 tak dongakne.. kowe bahagia selawase
    C          G/B           Am
 ra sah mikir aku sing tok larani..
                   Dm           G
 ra sah nyawang mburi.. aku tak bali
                        C 
 nambani loro sing neng ati..

Musik : F..G..C G/B Am..
        Dm..G..C..

C                    F
 kelingan.. kelingan karo sliramu..
G                   C
 sing mbiyen.. dadi konco uripku..
  Am                     Dm
kenangan kenangan sing kesimpen neng ati..
    G                       C
ra iso ilang nganti tekan saiki..

C                      F
 mbiyen janjimu.. arep ngancani aku..
G                  C          C-C-G/B
 selawase.. nganti tekan tuoku..
Am                 Dm
 janji janjimu kui mung janji palsu..
      G                       C
ra terbukti.. malah ninggalke aku..

Reff :
              F              G
 kudu tak lakoni.. sak kuate ati..
                C     G/B        Am
 senadyan ati remuk.. sing tak rasakke..
             Dm                G
 terusno lakumu.. tetep neng dalanmu
                     C
 kowe wes mileh karo liyane..

           F               G
 tak dongakne.. kowe bahagia selawase
    C          G/B           Am
 ra sah mikir aku sing tok larani..
                   Dm           G
 ra sah nyawang mburi.. aku tak bali
                        C
 nambani loro sing neng ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..B..E B/D# C#m..
        F#m..B-B B..E..

E                    A
 kelingan.. kelingan karo sliramu..
B                   E          -B/D#
 sing mbiyen.. dadi konco uripku..
  C#m                    F#m
kenangan kenangan sing kesimpen neng ati..
    B                       E
ra iso ilang nganti tekan saiki..

E                      A
 mbiyen janjimu.. arep ngancani aku..
B                  E
 selawase.. nganti tekan tuoku..
C#m                F#m
 janji janjimu kui mung janji palsu..
      B                       E
ra terbukti.. malah ninggalke aku.. (hey)

Reff :
              A              B
 kudu tak lakoni.. sak kuate ati..
                E     B/D#       C#m
 senadyan ati remuk.. sing tak rasakke..
             F#m               B
 terusno lakumu.. tetep neng dalanmu
                     E
 kowe wes mileh karo liyane..

           A               B
 tak dongakne.. kowe bahagia selawase
    E          B/D#          C#m
 ra sah mikir aku sing tok larani..
                   F#m          B
 ra sah nyawang mburi.. aku tak bali
                        E..
 nambani loro sing neng ati..

Musik : A..B..E B/D# C#m..
        F#m..B..E..

E                    A
 kelingan.. kelingan karo sliramu..
B                   E
 sing mbiyen.. dadi konco uripku..
  C#m                    F#m
kenangan kenangan sing kesimpen neng ati..
    B                       E
ra iso ilang nganti tekan saiki..

E                      A
 mbiyen janjimu.. arep ngancani aku..
B                  E          E-E-B/D#
 selawase.. nganti tekan tuoku..
C#m                F#m
 janji janjimu kui mung janji palsu..
      B                       E
ra terbukti.. malah ninggalke aku..

Reff :
              A              B
 kudu tak lakoni.. sak kuate ati..
                E     B/D#       C#m
 senadyan ati remuk.. sing tak rasakke..
             F#m               B
 terusno lakumu.. tetep neng dalanmu
                     E
 kowe wes mileh karo liyane..

           A               B
 tak dongakne.. kowe bahagia selawase
    E          B/D#          C#m
 ra sah mikir aku sing tok larani..
                   F#m          B
 ra sah nyawang mburi.. aku tak bali
                        E
 nambani loro sing neng ati..

Chord Esa Risty - Sak Kuate Ati


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •