Kunci Gitar Esa Risti - Angin Wengi

Transpose:
Intro : F..Fm..C..Am.. 
        Dm..G..C..

  C
semilir angin wengi
        Fm
nambahi kangen iki..
    Dm              G
ati kang nandang rindu
        C
tumetes ing njero kalbu..

 C
opo pancen podo
  Fm
koyo sing tak roso..
     Dm
kowe sing ning kono seh
          C
tansah njogo tresno..

   Am     Em
adohe.. jarak..
    D
ora dadi penghalang..
     Fm
kowe lan aku..
               G
tansah setyo tuhu..

Reff :
          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                F
 lintang lan rembulan..
              Em      A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C
 tak tunggu balimu..

Musik : F..Em A Dm G C..
        F..Em A Dm..Fm..C..

 C
opo pancen podo
  Fm
koyo sing tak roso..
     Dm
kowe sing ning kono seh
          C
tansah njogo tresno..

   Am     Em
adohe.. jarak..
    D
ora dadi penghalang..
     Fm
kowe lan aku..
               G
tansah setyo tuhu..

Reff :
          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                F
 lintang lan rembulan..
              Em         A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C
 tak tunggu balimu..

          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                F
 lintang lan rembulan..
              Em         A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C    -Cmaj7
 tak tunggu balimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..Dm..A..F#m..
        Bm..E..A..

  A
semilir angin wengi
        Dm
nambahi kangen iki..
    Bm              E
ati kang nandang rindu
        A
tumetes ing njero kalbu..

 A
opo pancen podo
  Dm
koyo sing tak roso..
     Bm
kowe sing ning kono seh
          A
tansah njogo tresno..

   F#m    C#m
adohe.. jarak..
    B/D#
ora dadi penghalang..
     Dm
kowe lan aku..
               E
tansah setyo tuhu..

Reff :
          D
 semilir angin wengi..
              C#m    F#
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Bm                   A
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                D
 lintang lan rembulan..
              C#m     F#
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Bm
 gede roso kangenku..
      Dm
 gede roso tresnoku..
              A
 tak tunggu balimu..

Musik : D..C#m F# Bm E A..
        D..C#m F# Bm..Dm..A..

 A
opo pancen podo
  Dm
koyo sing tak roso..
     Bm
kowe sing ning kono seh
          A
tansah njogo tresno..

   F#m    C#m
adohe.. jarak..
    B/D#
ora dadi penghalang..
     Dm
kowe lan aku..
               E
tansah setyo tuhu..

Reff :
          D
 semilir angin wengi..
              C#m    F#
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Bm                   A
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                D
 lintang lan rembulan..
              C#m        F#
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Bm
 gede roso kangenku..
      Dm
 gede roso tresnoku..
              A
 tak tunggu balimu..

          D
 semilir angin wengi..
              C#m    F#
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Bm                   A
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                D
 lintang lan rembulan..
              C#m        F#
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Bm
 gede roso kangenku..
      Dm
 gede roso tresnoku..
              A    -Amaj7
 tak tunggu balimu..

Chord Esa Risti - Angin Wengi


Lihat semua :
  • Chord Esa Risti
  • Chord Esa Risty
  •