Kunci Gitar Esa Risty - Ninggal Tresno

Transpose:
       F            G
ninggalne.. aku.. u u..
             Em
nggawe ati tatu..
               Am
remukne jantungku..
          Dm
lorone atiku..
  G                    C
lorone.. neng njero atiku..

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C              Em
 lungaku.. ninggal ati..
Am                Dm
 mergo kowe.. wes nglarani..
F        G            Em  Am
 ngempet ning njero batin iki..
 Dm                 G
uwes tatag.. tak liwati..

C               Em
 kabeh wes.. di lakoni..
Am            Dm
 tego aku mok larani..
F     G       Em     Am
 kuat ne ati iki.. i i..
Dm                   G
sing kudu.. tak tangisi..

Reff :
        F           G
 ninggalne.. aku.. uu..
              Em
 nggawe ati tatu..
                Am
 remukne jantungku..
           Dm
 lorone atiku..
   G                    C
 lorone.. neng njero atiku..

     F              G
 kelangan.. kowe.. ee..
                Em
 aku mok tinggalne..
              Am
 aku mok lalekne..
              Dm
 wes tatag atiku..
     G                   C
 wes tak.. lalekne tresnomu..

Musik : Am...
        F G Em Am
        Dm G C..

C              Em
 lungaku.. ninggal ati..
Am                Dm
 mergo kowe.. wes nglarani..
F        G            Em  Am
 ngempet ning njero batin iki..
 Dm                 G
uwes tatag.. tak liwati..

C               Em
 kabeh wes.. di lakoni..
Am            Dm
 tego aku mok larani..
F     G       Em     Am
 kuat ne ati iki.. i i..
Dm                   G
sing kudu.. tak tangisi..

Reff :
        F           G
 ninggalne.. aku.. uu..
              Em
 nggawe ati tatu..
                Am
 remukne jantungku..
           Dm
 lorone atiku..
   G                    C
 lorone.. neng njero atiku..

     F              G
 kelangan.. kowe.. ee..
                Em
 aku mok tinggalne..
              Am
 aku mok lalekne..
              Dm
 wes tatag atiku..
     G                   C
 wes tak.. lalekne tresnomu..

        F           G
 ninggalne.. aku.. uu..
              Em
 nggawe ati tatu..
                Am
 remukne jantungku..
           Dm
 lorone atiku..
   G                    C
 lorone.. neng njero atiku..

     F              G
 kelangan.. kowe.. ee..
                Em
 aku mok tinggalne..
              Am
 aku mok lalekne..
              Dm
 wes tatag atiku..
     G                   C
 wes tak.. lalekne tresnomu..

Catatan :
- Original dari "C#"
- Gunakan transpose diatas bro..
- Berikut jika pakai capo di fret 1

       C            D
ninggalne.. aku.. u u..
             Bm
nggawe ati tatu..
               Em
remukne jantungku..
          Am
lorone atiku..
  D                    G
lorone.. neng njero atiku..

Intro : C D Bm Em
        Am D G..

G              Bm
 lungaku.. ninggal ati..
Em                Am
 mergo kowe.. wes nglarani..
C        D            Bm   Em
 ngempet ning njero batin iki..
 Am                 D
uwes tatag.. tak liwati..

G               Bm
 kabeh wes.. di lakoni..
Em            Am
 tego aku mok larani..
C     D       Bm     Em
 kuat ne ati iki.. i i..
Am                   D
sing kudu.. tak tangisi..

Reff :
        C           D
 ninggalne.. aku.. uu..
              Bm
 nggawe ati tatu..
                Em
 remukne jantungku..
           Am
 lorone atiku..
   D                    G
 lorone.. neng njero atiku..

     C              D
 kelangan.. kowe.. ee..
                Bm
 aku mok tinggalne..
              Em
 aku mok lalekne..
              Am
 wes tatag atiku..
     D                   G
 wes tak.. lalekne tresnomu..

Musik : Em...
        C D Bm Em
        Am D G..

G              Bm
 lungaku.. ninggal ati..
Em                Am
 mergo kowe.. wes nglarani..
C        D            Bm   Em
 ngempet ning njero batin iki..
 Am                 D
uwes tatag.. tak liwati..

G               Bm
 kabeh wes.. di lakoni..
Em            Am
 tego aku mok larani..
C     D       Bm     Em
 kuat ne ati iki.. i i..
Am                   D
sing kudu.. tak tangisi..

Reff :
        C           D
 ninggalne.. aku.. uu..
              Bm
 nggawe ati tatu..
                Em
 remukne jantungku..
           Am
 lorone atiku..
   D                    G
 lorone.. neng njero atiku..

     C              D
 kelangan.. kowe.. ee..
                Bm
 aku mok tinggalne..
              Em
 aku mok lalekne..
              Am
 wes tatag atiku..
     D                   G
 wes tak.. lalekne tresnomu..

        C           D
 ninggalne.. aku.. uu..
              Bm
 nggawe ati tatu..
                Em
 remukne jantungku..
           Am
 lorone atiku..
   D                    G
 lorone.. neng njero atiku..

     C              D
 kelangan.. kowe.. ee..
                Bm
 aku mok tinggalne..
              Em
 aku mok lalekne..
              Am
 wes tatag atiku..
     D                   G
 wes tak.. lalekne tresnomu..

Chord Esa Risty - Ninggal Tresno


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •