Kunci Gitar Esa Risty - Elingo Janjimu

Transpose:
Intro : C G Am G
        F..Bb..G..

    C             G
wes pirang pirang sasi..
      Am
anggonku ngedemke ati..
          F
nanging kowe ora ngerti..
           G
sing tak rasakke iki..

     C            G
neng simpang lima iki..
     Am
semarang sing dadi seksi..
       F
sumpah prasetyoning ati..
       G
mbok jalari..

  Am        F          G
seprene.. kowe kok ora bali..
 Am          F             G
opo kowe.. kuwi wes pancen lali..
     F
karo awakku iki
         G               C
ning opo kabeh.. mung janji..

Reff :
           G
 elingo janjimu..
                     G
 jaman seh dadi pacarku..
          F         C
 jare tresnomu mong aku..
 
                  G
 kembang seng tak tompo..
                   G
 nganti saiki seh ono..
      F        C
 iseh abang warnane..
 
           G
 elingo janjimu..
                     G
 jaman seh dadi pacarku..
          F         C
 jare tresnomu mong aku..
 
                  G
 kembang seng tak tompo..
                   G
 nganti saiki seh ono..
       F
 ora maleh..
      G               C
 iseh tak simpen neng kono..

Musik : C G Am G
        F..G..
        Am F G..
        Am F G..

     C
neng simpang lima iki..
    Am
semarang sing dadi seksi..
       F
sumpah prasetyoning ati..
       G
mbok jalari..

  Am        F          G
seprene.. kowe kok ora bali..
 Am          F             G
opo kowe.. kuwi wes pancen lali..
     F
karo awakku iki
         G               C
ning opo kabeh.. mung janji..

Reff :
           G
 elingo janjimu..
                     G
 jaman seh dadi pacarku..
          F         C
 jare tresnomu mong aku..
 
                  G
 kembang seng tak tompo..
                   G
 nganti saiki seh ono..
  F            C
 iseh abang wernane..
 
           G
 elingo janjimu..
                     G
 jaman seh dadi pacarku..
          F         C
 jare tresnomu mong aku..
 
                  G
 kembang seng tak tompo..
                  G
 nganti saiki seh ono..
       F
 ora maleh..
      G               C
 iseh tak simpen neng kono..
Facebook
Twitter

Chord Esa Risty - Elingo Janjimu


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •