Kunci Gitar Esa Risty - Lintang Kangen

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am C F C
        Gm F E..

  Am      Em
semilire angin wengi..
     F            C
seng tansah ngancani..
     Dm
roso kangenku.. 
F           G  E
marang sliramu..

Am         Em
padange rembulan..
     F             C   
seng tansah njangkepi..
    Dm
sepine wengi iki..
      F                   G  E
tanpo sliramu pepujaning ati..

        F            Dm
aku lan kowe.. ora biso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban..

Reff :
 Am                 Dm
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 G                       C        E
 marang sliramu seng ora bakalan ilang..
 Am               Dm
 tresno.. iki wes sue kepatri..
       F                   E
 amung sliramu pepujaning ati..
       (Am)
 saklawase..

Musik : Am C F C
        Dm Am..
        F G F G Am E

  Am      Em
sumilire angin wengi..
     F            C
seng tansah ngancani..
     Dm         F           G  E
roso kangenku.. marang sliramu..

Am         Em
padange rembulan..
     F             C   
seng tansah njangkepi..
    Dm
sepine wengi iki..
      F                   G   E
tanpo sliramu pepujaning ati..

        F            Dm
aku lan kowe.. ora biso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban..

Reff :
 Am                 Dm
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 G                       C        E
 marang sliramu seng ora bakalan ilang..
 Am               Dm
 tresno.. iki wes sue kepatri..
       F                   E
 amung sliramu pepujaning ati..

        F            Dm
aku lan kowe.. ora biso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban..
     F   G  Am
selawase..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm D G D
        Am G F#..

  Bm      F#m
semilire angin wengi..
     G            D
seng tansah ngancani..
     Em
roso kangenku.. 
G           A  F#
marang sliramu..

Bm         F#m
padange rembulan..
     G             D   
seng tansah njangkepi..
    Em
sepine wengi iki..
      G                   A  F#
tanpo sliramu pepujaning ati..

        G            Em
aku lan kowe.. ora biso dipisahke..
    G               F#
senadyan.. akeh pacoban..

Reff :
 Bm                 Em
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 A                       D        F#
 marang sliramu seng ora bakalan ilang..
 Bm               Em
 tresno.. iki wes sue kepatri..
       G                   F#
 amung sliramu pepujaning ati..
       (Bm)
 saklawase..

Musik : Bm D G D
        Em Bm..
        G A G A Bm F#

  Bm      F#m
sumilire angin wengi..
     G            D
seng tansah ngancani..
     Em         G           A  F#
roso kangenku.. marang sliramu..

Bm         F#m
padange rembulan..
     G             D   
seng tansah njangkepi..
    Em
sepine wengi iki..
      G                   A   F#
tanpo sliramu pepujaning ati..

        G            Em
aku lan kowe.. ora biso dipisahke..
    G               F#
senadyan.. akeh pacoban..

Reff :
 Bm                 Em
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 A                       D        F#
 marang sliramu seng ora bakalan ilang..
 Bm               Em
 tresno.. iki wes sue kepatri..
       G                   F#
 amung sliramu pepujaning ati..

        G            Em
aku lan kowe.. ora biso dipisahke..
    G               F#
senadyan.. akeh pacoban..
     G   A  Bm
selawase..

Chord Esa Risty - Lintang Kangen


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •