Kunci Gitar Esa Risty - Ninggalne Kowe

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C -G/B Am -G F Fm

        C        -G/B      Am 
koyo ngene.. rasane mbok larani atiku
       Dm
soyo suwe.. kowe malah
     G
ra iso ngerti aku..
   Em               Am
po kudu tak jelasne ning awakmu..
    Dm                G
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                  C
ndi sing nglarani aku..

       C       -G/B     Am
kudu piye.. aku ngadepi kahanan ini
        Dm                  
mikir kowe.. tansoyo marai
    G
nggawe loro ati..
    Em                Am
tak tutup roso tresno sing ning atiku..
     Dm             G
sakmene wae.. aku pengen lungo
              C
mileh dalan liyane..

Reff :
       F     G      Em       Am
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Dm          G           C   C7
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       F       G       Em          Am
 aku lungo.. dudu.. mergo wes ra sayang..
         Dm             F
 nanging aku lungo.. ho o..
           G        C       C7
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : C Em Am..Dm..G..
        Em..Am..F G C C7

       C                Am
kudu piye.. aku ngadepi kahanan ini
        Dm                  
mikir kowe.. tansoyo marai
    G
nggawe loro ati..
    Em                Am
tak tutup roso tresno sing ning atiku..
     Dm             G
sakmene wae.. aku pengen lungo
              C
mileh dalan liyane..

Reff :
       F     G      Em       Am
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Dm          G           C
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       F       G       Em          Am
 aku lungo.. dudu.. mergo wes ra sayang..
         Dm             F
 nanging aku lungo.. ho o..
           G        C
 mergo ben kowe iso berubah..

       F     G      Em       Am
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Dm          G           C
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       F       G          Em        Am
 aku lungo.. dudu.. mergo uwes ra sayang..
         Dm             F
 nanging aku lungo.. ho o..
           G        C
 mergo ben kowe iso berubah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# -A# Cm -A# G# G#m

        D#       -A#     Cm 
koyo ngene.. rasane mbok larani atiku
       Fm
soyo suwe.. kowe malah
     A#
ra iso ngerti aku..
   Gm               Cm
po kudu tak jelasne ning awakmu..
    Fm                A#
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                  D#
ndi sing nglarani aku..

       D#      -A#    Cm
kudu piye.. aku ngadepi kahanan ini
        Fm                  
mikir kowe.. tansoyo marai
    A#
nggawe loro ati..
    Gm                Cm
tak tutup roso tresno sing ning atiku..
     Fm             A#
sakmene wae.. aku pengen lungo
              D#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G#    A#     Gm       Cm
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Fm          A#          D#  D#7
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       G#      A#      Gm          Cm
 aku lungo.. dudu.. mergo wes ra sayang..
         Fm             G#
 nanging aku lungo.. ho o..
           A#       D#      D#7
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : D# Gm Cm..Fm..A#..
        Gm..Cm..G# A# D# D#7

       D#               Cm
kudu piye.. aku ngadepi kahanan ini
        Fm                  
mikir kowe.. tansoyo marai
    A#
nggawe loro ati..
    Gm                Cm
tak tutup roso tresno sing ning atiku..
     Fm             A#
sakmene wae.. aku pengen lungo
              D#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G#    A#     Gm       Cm
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Fm          A#          D#
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       G#      A#      Gm          Cm
 aku lungo.. dudu.. mergo wes ra sayang..
         Fm             G#
 nanging aku lungo.. ho o..
           A#       D#
 mergo ben kowe iso berubah..

       G#    A#     Gm       Cm
 sepurane.. aku.. pengen.. lungo..
           Fm          A#          D#
 ninggalne kowe.. dewe koyo mbiyen kae..
       G#      A#         Gm        Cm
 aku lungo.. dudu.. mergo uwes ra sayang..
         Fm             G#
 nanging aku lungo.. ho o..
           A#       D#
 mergo ben kowe iso berubah..

Chord Esa Risty - Ninggalne Kowe


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •