Kunci Gitar Esa Risty - Nggawe Nangis

Transpose:
Intro : Am F G C -G/B
        Am F G..

Am     G      
loro motoku.. 
F             Am
yen nyawang kowe..
F       G
loro atiku nganti 
  C          E 
jeru koyo ngene..
Dm
yen pancen ra tresno..
    Am
ket mbiyen ngomongo..
    F               G         Am
ojo sak penakmu nggawe nangis aku..

Am     G
loro dodoku.. 
F             Am
yen nyawang kowe..
F           G
tambah loro atiku 
      C            E
we gandeng karo de'e..
Dm
yen pancen ra tresno..
Am
ket mbiyen ngomongo..
    F
aku seh urip kok wis mbok anggep
   E
tanpo nyowo..

Reff :
  Am      G
 ajur.. mumur.. 
    F           C
 ngenes tanpo doyo..
     F               G
 yen eling wong sing tak tresno
 C            E
 milih wong liyo..

  Am     G
 abot.. awakku.. 
       F          C
 koyo ora nduwe peluh..
        Dm         Am
 mbiyen kowe tak tulung..
    F           E
 saiki malah mentong..
          (Am)
 seko mburiku..

Musik : Am G F C
        Dm Am F..E..

Am     G
loro dodoku.. 
F             Am
yen nyawang kowe..
F           G
tambah loro atiku 
      C            E
we gandeng karo de'e..
Dm
yen pancen ra tresno..
Am
ket mbiyen ngomongo..
    F
aku seh urip kok wis mbok anggep
   E
tanpo nyowo..

Reff :
  Am      G
 ajur.. mumur.. 
    F           C
 ngenes tanpo doyo..
     F               G
 yen eling wong sing tak tresno
 C            E
 milih wong liyo..

  Am     G
 abot.. awakku.. 
       F          C
 koyo ora nduwe peluh..
        Dm         Am
 mbiyen kowe tak tulung..
    F           E
 saiki malah mentong..

  Am      G
 ajur.. mumur.. 
    F           C
 ngenes tanpo doyo..
     F               G
 yen eling wong sing tak tresno
 C            E
 milih wong liyo..

  Am     G
 abot.. awakku.. 
       F          C
 koyo ora nduwe peluh..
        Dm         Am
 mbiyen kowe tak tulung..
    F           E
 saiki malah mentong..
          (Am)
 seko mburiku..

Outro : Am F G C -G/B
        Am F E.. Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Gm D# F A# -F/A
        Gm D# F..

Gm     F      
loro motoku.. 
D#            Gm
yen nyawang kowe..
D#      F 
loro atiku nganti 
  A#         D  
jeru koyo ngene..
Cm
yen pancen ra tresno..
    Gm
ket mbiyen ngomongo..
    D#              F         Gm
ojo sak penakmu nggawe nangis aku..

Gm     F
loro dodoku.. 
D#            Gm
yen nyawang kowe..
D#          F
tambah loro atiku 
      A#           D
we gandeng karo de'e..
Cm
yen pancen ra tresno..
Gm
ket mbiyen ngomongo..
    D#
aku seh urip kok wis mbok anggep
   D
tanpo nyowo..

Reff :
  Gm      F
 ajur.. mumur.. 
    D#          A#
 ngenes tanpo doyo..
     D#              F
 yen eling wong sing tak tresno
 A#           D
 milih wong liyo..

  Gm     F
 abot.. awakku.. 
       D#         A#
 koyo ora nduwe peluh..
        Cm         Gm
 mbiyen kowe tak tulung..
    D#          D
 saiki malah mentong..
          (Gm)
 seko mburiku..

Musik : Gm F D# A#
        Cm Gm D#..D..

Gm     F
loro dodoku.. 
D#            Gm
yen nyawang kowe..
D#          F
tambah loro atiku 
      A#           D
we gandeng karo de'e..
Cm
yen pancen ra tresno..
Gm
ket mbiyen ngomongo..
    D#
aku seh urip kok wis mbok anggep
   D
tanpo nyowo..

Reff :
  Gm      F
 ajur.. mumur.. 
    D#          A#
 ngenes tanpo doyo..
     D#              F
 yen eling wong sing tak tresno
 A#           D
 milih wong liyo..

  Gm     F
 abot.. awakku.. 
       D#         A#
 koyo ora nduwe peluh..
        Cm         Gm
 mbiyen kowe tak tulung..
    D#          D
 saiki malah mentong..

  Gm      F
 ajur.. mumur.. 
    D#          A#
 ngenes tanpo doyo..
     D#              F
 yen eling wong sing tak tresno
 A#           D
 milih wong liyo..

  Gm     F
 abot.. awakku.. 
       D#         A#
 koyo ora nduwe peluh..
        Cm         Gm
 mbiyen kowe tak tulung..
    D#          D
 saiki malah mentong..
          (Gm)
 seko mburiku..

Outro : Gm D# F A# -F/A
        Gm D# D.. Gm

Chord Esa Risty - Nggawe Nangis


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •