Kunci Gitar Esa Risty - Aku Mundur

Transpose:
Intro : F G Em  
        A Dm G C..

   -G          Am  Am-Bm-C
tak sawang fotomu..
C7        F                  G      
mripat atiku malah ora iso turu..
-F       Em                   Am
kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        Dm
kroso teko maneh..
         G                    C
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -G             Am  Am-Bm-C
mbiyen tak ikhlaske..
C7        F                    G
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Em                    Am
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Dm
ora tak critak'e..
         G                    C    C7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Reff :
        F
 aku mundur..
   G                         C   C7
 rakuat ning ngimpimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe
     F         G            C    G
 tresno sing jujur marang sliramu..

Musik : Am G C..
        F G C G
       
                 Am  C
mbiyen tak ikhlaske..
C7        F                    G
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        Em                    Am
mergane atiku pancen iseh tresno..
        Dm
ora tak critake..
         G                    C    C7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Reff :
        F
 aku mundur..
    G                       C   C7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe 
     F         G            C    C7
 tresno sing jujur marang sliramu..

        F
 aku mundur..
    G                       C   C7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            F
 wis tak pekso..
    G                       Em
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 A                     Dm
 aku ngroso ora iso nyenengake
     G
 aku gur nduwe 
     F             G           C
 tresno sing jujur marang sliramu..
     F             G         C
 tresno sing jujur marang sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D#m 
        G# C#m F# B..

   -F#         G#m  G#m-A#m-B
tak sawang fotomu..
B7        E                  F#     
mripat atiku malah ora iso turu..
-E       D#m                  G#m
kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        C#m
kroso teko maneh..
         F#                   B
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -F#            G#m  G#m-A#m-B
mbiyen tak ikhlaske..
B7        E                    F#
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        D#m                   G#m
mergane atiku pancen iseh tresno..
        C#m
ora tak critak'e..
         F#                   B    B7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Reff :
        E
 aku mundur..
   F#                        B   B7
 rakuat ning ngimpimu sing duwur..
            E
 wis tak pekso..
    F#                      D#m
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 G#                    C#m
 aku ngroso ora iso nyenengake
     F#
 aku gur nduwe
     E         F#           B    F#
 tresno sing jujur marang sliramu..

Musik : G#m F# B..
        E F# B F#
       
                 G#m  B
mbiyen tak ikhlaske..
B7        E                    F#
senadyan aku ora bener-bener lilo..
        D#m                   G#m
mergane atiku pancen iseh tresno..
        C#m
ora tak critake..
         F#                   B    B7
ngecul kowe dadi kliruku sing gede..

Reff :
        E
 aku mundur..
    F#                      B   B7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            E
 wis tak pekso..
    F#                      D#m
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 G#                    C#m
 aku ngroso ora iso nyenengake
     F#
 aku gur nduwe 
     E         F#           B    B7
 tresno sing jujur marang sliramu..

        E
 aku mundur..
    F#                      B   B7
 ra kuat ning impimu sing duwur..
            E
 wis tak pekso..
    F#                      D#m
 ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
 G#                    C#m
 aku ngroso ora iso nyenengake
     F#
 aku gur nduwe 
     E             F#          B
 tresno sing jujur marang sliramu..
     E             F#        B
 tresno sing jujur marang sliramu..

Chord Esa Risty - Aku Mundur


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •