Kunci Gitar Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C..Dm..G..C..
        A..Dm..F G C..

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                  C
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F        G          C
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. F G C..

Reff :
       C                     F
 angin wengi sampekno roso kangenku..
  Dm          G           C
 senajan wis ora.. bisa lumaku..
       A                    Dm
 pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
       F                          G
 mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
      C                      F
 rembulan lintang bisikno suaraku..

       Dm          G            C
 penginku bisa nyanding karo slirane
     A                     Dm
 aku rabiso ngempet roso kangenku..
      F        G          C
 mugo pacoban iki.. ono dalane..

Musik : Am..Dm..Bm..E..
        F..Dm..G..C..G..

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                  C
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F        G          C
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. F G C..

Reff :
       C                     F
 angin wengi sampekno roso kangenku..
  Dm          G           C
 senajan wis ora.. bisa lumaku..
       A                    Dm
 pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
       F                          G
 mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
      C                      F
 rembulan lintang bisikno suaraku..

       Dm          G            C
 penginku bisa nyanding karo slirane
     A                     Dm
 aku rabiso ngempet roso kangenku..
      F        G          C
 mugo pacoban iki.. ono dalane..
      F        G          C
 mugo pacoban iki.. ono dalane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Gm..C..F..
        D..Gm..Bb C F..

  F                      Gm
langit peteng ora ono lintang..
        C                  F
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Am                     Dm
awan bengi.. tansah kelingan..
    Bb                      C
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  F                       Gm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
C                     F
 panyuwunku yo mung siji..
   Am                  Dm
sliramu seko mlethekke suryo..
      Bb       C          F
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. Bb C F..

Reff :
       F                     Bb
 angin wengi sampekno roso kangenku..
  Gm          C           F
 senajan wis ora.. bisa lumaku..
       D                    Gm
 pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
       Bb                         C
 mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
      F                      Bb
 rembulan lintang bisikno suaraku..

       Gm          C            F
 penginku bisa nyanding karo slirane
     D                     Gm
 aku rabiso ngempet roso kangenku..
      Bb       C          F
 mugo pacoban iki.. ono dalane..

Musik : Dm..Gm..Em..A..
        Bb..Gm..C..F..C..

  F                      Gm
langit peteng ora ono lintang..
        C                  F
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Am                     Dm
awan bengi.. tansah kelingan..
    Bb                      C
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  F                       Gm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
C                     F
 panyuwunku yo mung siji..
   Am                  Dm
sliramu seko mlethekke suryo..
      Bb       C          F
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. Bb C F..

Reff :
       F                     Bb
 angin wengi sampekno roso kangenku..
  Gm          C           F
 senajan wis ora.. bisa lumaku..
       D                    Gm
 pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
       Bb                         C
 mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
      F                      Bb
 rembulan lintang bisikno suaraku..

       Gm          C            F
 penginku bisa nyanding karo slirane
     D                     Gm
 aku rabiso ngempet roso kangenku..
      Bb       C          F
 mugo pacoban iki.. ono dalane..
      Bb       C          F
 mugo pacoban iki.. ono dalane..
Facebook
Twitter

Chord Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku


Lihat semua :
  • Chord Hery Receh
  • Chord Yuni Rahayu
  •