Kunci Gitar Adelia Dama - Biyen Dudu Saiki

Transpose:
Intro : Am F G Am
        Am F G Am

      Am
wis suwe aku
ora ketemu sliramu
         F
sak wise ndek biyen
sliramu ninggalke aku
       C
ninggalke aku lan kenanganku 
          G
karo sliramu..

    Am
aku kaget nyawang
sliramu lan kahananmu
           F
sing bener-bener
bedo banget karo bayanganku
   C
saiki sliramu koyo kali 
           G
kelangan banyu..

Dm               Am
 tekamu ngagetke aku..
Dm              Am
 tekamu mbuka memori..
           G
memori.. dulu..

Reff :
      Am
 dulu semua hanya untukmu
      F
 dulu aku mengharap cintamu
     C  G
 selalu..

     Am
 paribasan tak wenehi madu
         F
 ning sliramu mbales nganggo racun
      C  G
 terlalu..

Musik : F Am F C G..

      Am
wis suwe aku ora ketemu sliramu
      F
saiki sliramu teko lan njaluk atiku
        C
nanging saiki isih kroso 
            G
pinggete atiku..

        Am
biyen dudu.. saiki..
 F              C         G
aku ra biso.. nuruti karepmu..
        Am
biyen dudu.. saiki..
  F                C         G
kabeh wis bedo.. maafkanlah aku…..

  Am                 F
biyen dudu saiki.. biyen dudu saiki..
  C                  G
biyen dudu saiki.. o oo..

Dm               Am
 tekamu ngagetke aku..
Dm              Am
 tekamu mbuka memori..
           G
memori.. dulu..

Reff :
      Am
 dulu semua hanya untukmu
      F
 dulu aku mengharap cintamu
     C  G
 selalu..

     Am
 paribasan tak wenehi madu
         F
 ning sliramu mbales nganggo racun
      C  G
 terlalu..

Outro : Am F Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Bb C Dm
        Dm Bb C Dm

      Dm
wis suwe aku
ora ketemu sliramu
         Bb
sak wise ndek biyen
sliramu ninggalke aku
       F
ninggalke aku lan kenanganku 
          C
karo sliramu..

    Dm
aku kaget nyawang
sliramu lan kahananmu
           Bb
sing bener-bener
bedo banget karo bayanganku
   F
saiki sliramu koyo kali 
           C
kelangan banyu..

Gm               Dm
 tekamu ngagetke aku..
Gm              Dm
 tekamu mbuka memori..
           C
memori.. dulu..

Reff :
      Dm
 dulu semua hanya untukmu
      Bb
 dulu aku mengharap cintamu
     F  C
 selalu..

     Dm
 paribasan tak wenehi madu
         Bb
 ning sliramu mbales nganggo racun
      F  C
 terlalu..

Musik : Bb Dm Bb F C..

      Dm
wis suwe aku ora ketemu sliramu
      Bb
saiki sliramu teko lan njaluk atiku
        F
nanging saiki isih kroso 
            C
pinggete atiku..

        Dm
biyen dudu.. saiki..
 Bb             F         C
aku ra biso.. nuruti karepmu..
        Dm
biyen dudu.. saiki..
  Bb               F         C
kabeh wis bedo.. maafkanlah aku…..

  Dm                 Bb
biyen dudu saiki.. biyen dudu saiki..
  F                  C
biyen dudu saiki.. o oo..

Gm               Dm
 tekamu ngagetke aku..
Gm              Dm
 tekamu mbuka memori..
           C
memori.. dulu..

Reff :
      Dm
 dulu semua hanya untukmu
      Bb
 dulu aku mengharap cintamu
     F  C
 selalu..

     Dm
 paribasan tak wenehi madu
         Bb
 ning sliramu mbales nganggo racun
      F  C
 terlalu..

Outro : Dm Bb Dm..

Chord Adelia Dama - Biyen Dudu Saiki

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Adelia Dama
  •