Kunci Gitar Hery Receh - Nepal Van Java (Ninggal Aku)

Transpose:
Intro : F..G..C G/B Am
        Dm..G….

C
iseh kroso..
     G
kowe nggandeng tanganku..
    F
asrepe angin mlebu.. 
       G
neng rogoku..

  C
kelingan neng kene..
   G
saiki mbok tinggalke..
  F
loro ati iki.. 
            G
mbekas neng dodo..

      Am        Em
endah ing deso iki..
      F           C
ketok gebyaring kutho..
      Am            Em
kutho magelang sing koyo lintang
      F             G
rungokno.. roso geloku..

Reff :
   F          G
 kowe tak tresnani..
         C           Am
 neng ngopo ninggal aku..
       F     G         C
 opo kowe.. ora nduwe ati..

   F         G
 nepal van java..
        C              Am
 neng lereng gunung sumbing..
       Dm           G     C
 howo adem.. tansah gawe eling..

Musik : F G Am..
        Dm G C..
        F..G….

C
iseh kroso..
     G
kowe nggandeng tanganku..
    F
asrepe angin mlebu.. 
       G
neng rogoku..

  C
kelingan neng kene..
   G
saiki mbok tinggalke..
  F
loro ati iki.. 
            G
mbekas neng dodo..

      Am        Em
endah ing deso iki..
      F           C
ketok gebyaring kutho..
      Am            Em
kutho magelang sing koyo lintang
      F             G
rungokno.. roso geloku..

Reff :
   F          G
 kowe tak tresnani..
         C           Am
 neng ngopo ninggal aku..
       F     G         C
 opo kowe.. ora nduwe ati..

   F         G
 nepal van java..
        C              Am
 neng lereng gunung sumbing..
       Dm           G     C
 howo adem.. tansah gawe eling..

   F          G
 kowe tak tresnani..
         C           Am
 neng ngopo ninggal aku..
       F     G         C
 opo kowe.. ora nduwe ati..

   F         G
 nepal van java..
        C              Am
 neng lereng gunung sumbing..
       Dm           G     C
 howo adem.. tansah gawe eling..

   F         G
 nepal van java..
        C              Am
 neng lereng gunung sumbing..
       Dm           G     C
 howo adem.. tansah gawe eling..
       Dm         G     C
 howo adem.. gawe atiku ayem..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..F#..B F#/Bb G#m
        C#m..F#….

B
iseh kroso..
     F#
kowe nggandeng tanganku..
    E
asrepe angin mlebu.. 
       F#
neng rogoku..

  B
kelingan neng kene..
   F#
saiki mbok tinggalke..
  E
loro ati iki.. 
            F#
mbekas neng dodo..

      G#m       D#m
endah ing deso iki..
      E           B
ketok gebyaring kutho..
      G#m           D#m
kutho magelang sing koyo lintang
      E             F#
rungokno.. roso geloku..

Reff :
   E          F#
 kowe tak tresnani..
         B           G#m
 neng ngopo ninggal aku..
       E     F#        B
 opo kowe.. ora nduwe ati..

   E         F#
 nepal van java..
        B              G#m
 neng lereng gunung sumbing..
       C#m          F#    B
 howo adem.. tansah gawe eling..

Musik : E F# G#m..
        C#m F# B..
        E..F#….

B
iseh kroso..
     F#
kowe nggandeng tanganku..
    E
asrepe angin mlebu.. 
       F#
neng rogoku..

  B
kelingan neng kene..
   F#
saiki mbok tinggalke..
  E
loro ati iki.. 
            F#
mbekas neng dodo..

      G#m       D#m
endah ing deso iki..
      E           B
ketok gebyaring kutho..
      G#m           D#m
kutho magelang sing koyo lintang
      E             F#
rungokno.. roso geloku..

Reff :
   E          F#
 kowe tak tresnani..
         B           G#m
 neng ngopo ninggal aku..
       E     F#        B
 opo kowe.. ora nduwe ati..

   E         F#
 nepal van java..
        B              G#m
 neng lereng gunung sumbing..
       C#m          F#    B
 howo adem.. tansah gawe eling..

   E          F#
 kowe tak tresnani..
         B           G#m
 neng ngopo ninggal aku..
       E     F#        B
 opo kowe.. ora nduwe ati..

   E         F#
 nepal van java..
        B              G#m
 neng lereng gunung sumbing..
       C#m          F#    B
 howo adem.. tansah gawe eling..

   E         F#
 nepal van java..
        B              G#m
 neng lereng gunung sumbing..
       C#m          F#    B
 howo adem.. tansah gawe eling..
       C#m        F#    B
 howo adem.. gawe atiku ayem..

Chord Hery Receh - Nepal Van Java (Ninggal Aku)


Lihat semua :
  • Chord Hery Receh
  •