Kunci Gitar Hery Receh - Kelaran

Transpose:
Intro : C D Em..
        C D..

G         C
 sampai hati..mu..
D                    Bm
 kowe lungo ninggal aku
              Am
ninggalke tresno
                D
sing suwe tak jogo
           G
kanggo awakmu..

G                 C
 loro ning njero ati
              D
kowe sing nggawe
           Bm
nganti kelaran
            Am
ra ono tambane
          D
nganti saiki
              G
iseh durung mari..

Reff :
              C              D
 tulung ngerteni.. setitik wae..
       Bm   E            Am
 karo aku.. sing merjuangke..
               D
 isuk, awan, wengi..
                G    G7
 yo mung kanggo kowe..

           C               D
 tegane atimu.. ninggalke aku..
              Bm      E       Am
 pas sayang-sayange.. ning atiku..
          D             (Em)
 iseh kelaran.. setengah mati..

 Musik : Em........
         G..

G                 C
 loro ning njero ati
              D
kowe sing nggawe
           Bm
nganti kelaran
            Am
ra ono tambane
          D
nganti saiki
              G
iseh durung mari..

Reff :
              C              D
 tulung ngerteni.. setitik wae..
       Bm   E            Am
 karo aku.. sing merjuangke..
               D
 isuk, awan, wengi..
                G    G7
 yo mung kanggo kowe..

           C               D
 tegane atimu.. ninggalke aku..
              Bm      E       Am
 pas sayang-sayange.. ning atiku..
          D                G         G7
 iseh kelaran.. setengah mati.. wowoo..

                   C              D
 mbok tulung ngerteni.. setitik wae..
       Bm   E            Am
 karo aku.. sing merjuangke..
               D
 isuk, awan, wengi..
                G    G7
 yo mung kanggo kowe..

           C               D
 tegane atimu.. ninggalke aku..
              Bm      E       Am
 pas sayang-sayange.. ning atiku..
          D              G
 iseh kelaran.. setengah mati..

Facebook
Twitter

Chord Hery Receh - Kelaran


Lihat semua :
  • Chord Hery Receh
  •