Kunci Gitar Tak Tresnani - Hery Receh feat. Adi Purwan

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C..Em..Am G F..Fm..

C                     Am
 Kowe biyen kabeh wes ngerteni..
F                    G
 loro ati sing tak rasakne..
F            -Em     Dm
 esuk gundah sore bubrah
                  G
mangan turu ora penak
                          C  Dm G
di tinggal sing tak tresnani..

C                      Am
 Nganti seprene kowe tetep ono..
F                    G
 ngancani saben wektuku..
F          -Em    Dm
 loro iki biyen jeru
                G
koyo koyo ora mari
                  C   G
kowe sing iso nambani..

Reff :
  C                   Em
   Ora bakal tak lalekne..
  F                  C
   kabeh tuluse perhatianmu..
  Am                     F
   kowe konco paling ngerti
                     G
  kabeh perihe ning ati
                C
  saiki wes iso mari..

  C                  Em
   Ora bakal tak sia siane..
  F                   C
   ikhlase pengorbananmu..
  Am                 F
   kowe ngerti sak kabehe
                G
  uripku opo anane
                      C
  kowe pantes tak tresnani..

Musik : F..Em Am F..Fm G..

C                     Am
 Nganti seprene kowe tetep ono..
F                    G
 ngancani saben wektuku..
F                 Dm
 loro iki biyen jeru
                G
koyo koyo ora mari
                  C
kowe sing iso nambani..

  Dm
Kowe kabeh ngerti..
  F
kowe kabeh lilo..
  Dm               F      G
gelem ngancani aku opo anane..

Reff :
  C                   Em
   Ora bakal tak lalekne..
  F                  C
   kabeh tuluse perhatianmu..
  Am                     F
   kowe konco paling ngerti
                     G
  kabeh perihe ning ati
                C
  saiki wes iso mari..

  C                  Em
   Ora bakal tak sia siane..
  F                   C
   ikhlase pengorbananmu..
  Am                 F
   kowe ngerti sak kabehe
                G
  uripku opo anane
                      C
  kowe pantes tak tresnani..

  Am                 F
   Kowe ngerti sak kabehe
              G
  uripku opo anane
                      C..
  kowe pantes tak tresnani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..G#m..C#m B A..Am..

E                     C#m
 Kowe biyen kabeh wes ngerteni..
A                    B
 loro ati sing tak rasakne..
A           -G#m     F#m
 esuk gundah sore bubrah
                  B
mangan turu ora penak
                          E  F#m B
di tinggal sing tak tresnani..

E                      C#m
 Nganti seprene kowe tetep ono..
A                    B
 ngancani saben wektuku..
A         -G#m    F#m
 loro iki biyen jeru
                B
koyo koyo ora mari
                  E   B
kowe sing iso nambani..

Reff :
  E                   G#m
   Ora bakal tak lalekne..
  A                  E
   kabeh tuluse perhatianmu..
  C#m                    A
   kowe konco paling ngerti
                     B
  kabeh perihe ning ati
                E
  saiki wes iso mari..

  E                  G#m
   Ora bakal tak sia siane..
  A                   E
   ikhlase pengorbananmu..
  C#m                A
   kowe ngerti sak kabehe
                B
  uripku opo anane
                      E
  kowe pantes tak tresnani..

Musik : A..G#m C#m A..Am B..

E                     C#m
 Nganti seprene kowe tetep ono..
A                    B
 ngancani saben wektuku..
A                 F#m
 loro iki biyen jeru
                B
koyo koyo ora mari
                  E
kowe sing iso nambani..

  F#m
Kowe kabeh ngerti..
  A
kowe kabeh lilo..
  F#m              A      B
gelem ngancani aku opo anane..

Reff :
  E                   G#m
   Ora bakal tak lalekne..
  A                  E
   kabeh tuluse perhatianmu..
  C#m                    A
   kowe konco paling ngerti
                     B
  kabeh perihe ning ati
                E
  saiki wes iso mari..

  E                  G#m
   Ora bakal tak sia siane..
  A                   E
   ikhlase pengorbananmu..
  C#m                A
   kowe ngerti sak kabehe
                B
  uripku opo anane
                      E
  kowe pantes tak tresnani..

  C#m                A
   Kowe ngerti sak kabehe
              B
  uripku opo anane
                      E
  kowe pantes tak tresnani..

Chord Tak Tresnani - Hery Receh feat. Adi Purwan


Lihat semua :
  • Chord Adi Purwan
  • Chord Hery Receh
  •