Kunci Gitar Lintang Kangen - Hery Receh feat. Indah Rokhana

Transpose:
Intro : Am G F C
        Gm F E..

  Am      Em
sumilire angin wengi..
     F          C
sing tansah ngancani..
     Dm         F           G  E
roso kangenku.. marang sliramu..

Am         Em
padange rembulan..
     F             C
sing tansah njangkepi..
    Dm
sepine wengi iki..
      F                    G  E
tanpo sliramu.. pepujaning ati..

        F
aku lan kowe..
     Dm
ora iso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban..

Reff :
 Am                 Dm
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 G                       C        E
 marang sliramu sing ora bakalan ilang..
 Am               Dm
 tresno.. iki wes suwe kepatri..
 F                 E
 amung sliramu.. pepujaning ati..
      (Am)
 selawase..

Musik : Am G F C
        Dm E Am  
        F       E   F       E
        ha.. aaaa.. ha.. aaaa..
              Am  E..
        ha aaaa..

  Am      Em
sumilire angin wengi..
     F          C
sing tansah ngancani..
     Dm         F           G  E
roso kangenku.. marang sliramu..

Am         Em
padange rembulan..
     F             C
sing tansah njangkepi..
    Dm
sepine wengi iki..
      F                    G  E
tanpo sliramu.. pepujaning ati..

        F
aku lan kowe..
     Dm
ora iso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban.. ho.. uwoo..

Reff :
 Am                 Dm
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 G                       C        E
 marang sliramu sing ora bakalan ilang..
 Am               Dm
 tresno.. iki wes suwe kepatri..
 F                 E
 amung sliramu.. pepujaning ati..

        F
aku lan kowe..
     Dm
ora iso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban..

Outro : F G E..
              Am
        selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm D# C# G#
        D#m C# C..

  Fm      Cm
sumilire angin wengi..
     C#         G#
sing tansah ngancani..
     A#m        C#          D#  C
roso kangenku.. marang sliramu..

Fm         Cm
padange rembulan..
     C#            G#
sing tansah njangkepi..
    A#m
sepine wengi iki..
      C#                   D#  C
tanpo sliramu.. pepujaning ati..

        C#
aku lan kowe..
     A#m
ora iso dipisahke..
    C#              C
senadyan.. akeh pacoban..

Reff :
 Fm                 A#m
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 D#                      G#       C
 marang sliramu sing ora bakalan ilang..
 Fm               A#m
 tresno.. iki wes suwe kepatri..
 C#                C
 amung sliramu.. pepujaning ati..
      (Fm)
 selawase..

Musik : Fm D# C# G#
        A#m C Fm..
        C#      C   C#      C
        ha.. aaaa.. ha.. aaaa..
              Fm  C..
        ha aaaa..

  Fm      Cm
sumilire angin wengi..
     C#         G#
sing tansah ngancani..
     A#m        C#          D#  C
roso kangenku.. marang sliramu..

Fm         Cm
padange rembulan..
     C#            G#
sing tansah njangkepi..
    A#m
sepine wengi iki..
      C#                   D#  C
tanpo sliramu.. pepujaning ati..

        C#
aku lan kowe..
     A#m
ora iso dipisahke..
    C#              C
senadyan.. akeh pacoban.. ho.. uwoo..

Reff :
 Fm                 A#m
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 D#                      G#       C
 marang sliramu sing ora bakalan ilang..
 Fm               A#m
 tresno.. iki wes suwe kepatri..
 C#                C
 amung sliramu.. pepujaning ati..

        C#
aku lan kowe..
     A#m
ora iso dipisahke..
    C#              C
senadyan.. akeh pacoban..

Outro : C# D# C..
              Fm
        selawase..

Chord Lintang Kangen - Hery Receh feat. Indah Rokhana


Lihat semua :
  • Chord Hery Receh
  •