Kunci Gitar KUAT IMAN - Evan Loss feat. Andri TTM Akustik

Transpose:
Intro : C

  C               Em
teman.. ojo susah dewe'an..
      Am                  Em
kabeh masalah mesti ono dalan..
F         G         Em         Am
 senadyan ati.. rasane ora karuan..
Dm                       G
ojo nganti salah ambil keputusan..

  C                  Em     
sabar.. mungkin dudu jodone..
      Am
dongakne wae
                       Em
mugo oleh sing luweh gede (cintane..)
F               G
deknen pengen rodo papat
   Em          Am
duemu ming semangat
        Dm                         G
rasah dipeksakke timbang pedot kolore..

Reff :
       F                         G
 ayo lungo bareng konco sak rombongan..
         Em                        Am
 muter muter nganti tekan pasar kembang..
           Dm                     G
 ngarep mburi kiwo tengen keh godaan..
            C
 mugo kuat iman..

          F                     G
 yen pikirmu peteng jo lali hiburan..
           Em               Am
 yen wetengmu luwe ojo lali mangan..
         Dm                  G
 rasah sepaneng atine sing tenang..
              C
 Gusti paring dalan..

Musik : F G Em Am
        Dm G C -G

  C                  Em     
sabar.. mungkin dudu jodone..
      Am
dongakne wae
                       Em
mugo oleh sing luweh gede (cintane..)
F               G
deknen pengen rodo papat
   Em        Am
duemu ming semangat
        Dm                         G
rasah dipeksakke timbang pedot kolore..

Reff :
       F                         G
 ayo lungo bareng konco sak rombongan..
         Em                     Am
 muter muter nganti tekan pasar kembang..
           Dm                     G
 ngarep mburi kiwo tengen keh godaan..
            C
 mugo kuat iman..

          F                     G
 yen pikirmu peteng jo lali hiburan..
           Em               Am
 yen wetengmu luwe ojo lali mangan..
         Dm                G
 rasah sepaneng atine sing tenang..
              C
 Gusti paring dalan..

       F                         G
 ayo lungo bareng konco sak rombongan..
         Em                     Am
 muter muter nganti tekan pasar kembang..
           Dm                     G
 ngarep mburi kiwo tengen keh godaan..
            C
 mugo kuat iman..

          F                     G
 yen pikirmu peteng jo lali hiburan..
           Em               Am
 yen wetengmu luwe ojo lali mangan..
         Dm                G
 rasah sepaneng atine sing tenang..
           C        Am
 Gusti paring dalan..
         Dm                  G
 rasah sepaneng atine sing tenang..
              C     Am
 Gusti paring dalan..
         Dm                  G
 rasah sepaneng atine sing tenang..
              F    G  C
 Gusti paring dalan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A

  A               C#m
teman.. ojo susah dewe'an..
      F#m                 C#m
kabeh masalah mesti ono dalan..
D         E         C#m        F#m
 senadyan ati.. rasane ora karuan..
Bm                       E
ojo nganti salah ambil keputusan..

  A                  C#m    
sabar.. mungkin dudu jodone..
      F#m
dongakne wae
                       C#m
mugo oleh sing luweh gede (cintane..)
D               E
deknen pengen rodo papat
   C#m         F#m
duemu ming semangat
        Bm                         E
rasah dipeksakke timbang pedot kolore..

Reff :
       D                         E
 ayo lungo bareng konco sak rombongan..
         C#m                       F#m
 muter muter nganti tekan pasar kembang..
           Bm                     E
 ngarep mburi kiwo tengen keh godaan..
            A
 mugo kuat iman..

          D                     E
 yen pikirmu peteng jo lali hiburan..
           C#m              F#m
 yen wetengmu luwe ojo lali mangan..
         Bm                  E
 rasah sepaneng atine sing tenang..
              A
 Gusti paring dalan..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A -E

  A                  C#m    
sabar.. mungkin dudu jodone..
      F#m
dongakne wae
                       C#m
mugo oleh sing luweh gede (cintane..)
D               E
deknen pengen rodo papat
   C#m       F#m
duemu ming semangat
        Bm                         E
rasah dipeksakke timbang pedot kolore..

Reff :
       D                         E
 ayo lungo bareng konco sak rombongan..
         C#m                    F#m
 muter muter nganti tekan pasar kembang..
           Bm                     E
 ngarep mburi kiwo tengen keh godaan..
            A
 mugo kuat iman..

          D                     E
 yen pikirmu peteng jo lali hiburan..
           C#m              F#m
 yen wetengmu luwe ojo lali mangan..
         Bm                E
 rasah sepaneng atine sing tenang..
              A
 Gusti paring dalan..

       D                         E
 ayo lungo bareng konco sak rombongan..
         C#m                    F#m
 muter muter nganti tekan pasar kembang..
           Bm                     E
 ngarep mburi kiwo tengen keh godaan..
            A
 mugo kuat iman..

          D                     E
 yen pikirmu peteng jo lali hiburan..
           C#m              F#m
 yen wetengmu luwe ojo lali mangan..
         Bm                E
 rasah sepaneng atine sing tenang..
           A        F#m
 Gusti paring dalan..
         Bm                  E
 rasah sepaneng atine sing tenang..
              A     F#m
 Gusti paring dalan..
         Bm                  E
 rasah sepaneng atine sing tenang..
              D    E  A
 Gusti paring dalan..
Facebook
Twitter

Chord KUAT IMAN - Evan Loss feat. Andri TTM Akustik


Lihat semua :
  • Chord Evan Loss
  • Chord TTM Akustik
  •