Kunci Gitar TTM AKUSTIK ft. Putri Andien - Tekan Matiku

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am..
        F G C..

  C             G
sayang.. ojo to baleni..
          Dm
koyo sing wingi-wingi..
              G
kowe nglarani atiku..
              C            G
selingkuh dibelakangku.. uuu..

  C                      G           
oh sayang.. maafkanlah salahku..
            Dm
gawe tatune atimu..
             G
lupakan masa lalu
                    C
kenangan pahit bersamaku..

      Dm             G
ora lilo.. yen ono liyane..
        C      G/B          Am
tresno iki.. tulus mung kanggo kowe..
               Dm                G
senajan tok khianati.. hati tersakiti..
                 C
jangan kau ulang kembali..

Reff :
              F                  G
 mohon doa restu.. marang wong tuamu..
             Am
 tak.. lamar sliramu..
            F                 G
 dadi pendamping uripku.. selawase..
         C
 tekan matiku..

       F             G
 sayangku.. wong tuo wes pareng restu..
   Em                    Am
 kabeh gumantung pilihan atiku..
           Dm                  G
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
              C
 hingga akhir hayatku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

      Dm             G
ora lilo.. yen ono liyane..
        C      G/B             Am
tresno iki.. tulus mung kanggo kowe..
                Dm               G
senajan tok khianati.. hati tersakiti..
                 C
jangan kau ulang kembali..

Reff :
              F                  G
 mohon doa restu.. marang wong tuamu..
           Am
 tak lamar sliramu..
                 F            G
 dadi pendamping uripku.. selawase..
         C
 tekan matiku..

       F             G
 sayangku.. wong tuo wes pareng restu..
   Em                    Am
 kabeh gumantung pilihan atiku..
           Dm                  G
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
              C      Am
 hingga akhir hayatku..
           Dm                  G
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
                F    G C..
 hingga akhir hayatku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm..
        G A D..

  D             A
sayang.. ojo to baleni..
          Em
koyo sing wingi-wingi..
              A
kowe nglarani atiku..
              D            A
selingkuh dibelakangku.. uuu..

  D                      A           
oh sayang.. maafkanlah salahku..
            Em
gawe tatune atimu..
             A
lupakan masa lalu
                    D
kenangan pahit bersamaku..

      Em             A
ora lilo.. yen ono liyane..
        D      A/C#         Bm
tresno iki.. tulus mung kanggo kowe..
               Em                A
senajan tok khianati.. hati tersakiti..
                 D
jangan kau ulang kembali..

Reff :
              G                  A
 mohon doa restu.. marang wong tuamu..
             Bm
 tak.. lamar sliramu..
            G                 A
 dadi pendamping uripku.. selawase..
         D
 tekan matiku..

       G             A
 sayangku.. wong tuo wes pareng restu..
   F#m                   Bm
 kabeh gumantung pilihan atiku..
           Em                  A
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
              D
 hingga akhir hayatku..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..

      Em             A
ora lilo.. yen ono liyane..
        D      A/C#            Bm
tresno iki.. tulus mung kanggo kowe..
                Em               A
senajan tok khianati.. hati tersakiti..
                 D
jangan kau ulang kembali..

Reff :
              G                  A
 mohon doa restu.. marang wong tuamu..
           Bm
 tak lamar sliramu..
                 G            A
 dadi pendamping uripku.. selawase..
         D
 tekan matiku..

       G             A
 sayangku.. wong tuo wes pareng restu..
   F#m                   Bm
 kabeh gumantung pilihan atiku..
           Em                  A
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
              D      Bm
 hingga akhir hayatku..
           Em                  A
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
                G    A D..
 hingga akhir hayatku..

Chord TTM AKUSTIK ft. Putri Andien - Tekan Matiku


Lihat semua :
  • Chord Putri Andien
  • Chord TTM Akustik
  •