Kunci Gitar TTM Akustik Ft. Putri Andien - Cerito Loro

Transpose:
Catatan :
? Versi pertama sudah kita datarkan.
? Lihat versi originalnya di bawah.

Intro : C G/B Am G
        F Em Dm G C..

    C      G/B      Am A
tak tembangke lagu iki
          Dm
kanggo sliramu sing paling 
        G
tak tresnani..
  Em       E          Am
getun ati iki, aku ra nepati janji
      Dm
aku lungo tanpo kondo
        G             ..F G
mergo kedanan wong lio..

C               G/B      Am A
kelingan mbiyen dewe ketemu
        Dm                    G
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
-F         Em      E
 segampang iki caramu
      Am
mupus roso trenoku
       Dm
aku ra bakal lali
        G                     C
tekan kapan ra bakal tak ngapurani..

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                 G
tak akoni pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Reff :
                   F
 seng gede pangapuramu
                  G
 lungaku ninggal tatu
                C
 wes gawe loro atimu..

                   F
 aku ra butuh tresnomu
                    G
 kabeh kuwi mung palsu
                      C
 tak buang roso tresnoku
        G/B      Am
 korban janji manismu
                   Dm
 tak jaluk pengertianmu
             G
 ojo dadi loromu
                   C
 tulung ngapuranen aku..

                F
 ati iki dudu dolanan
              G
 dudu pelampiasan
                      C
 senajan uripku pas pasan
     G/B     Am
 aku wani kelangan
               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 C
 ora bakal tak baleni..

Musik : F G Em Am
        F G C..

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                     G
tak akoni aku pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Reff :
                   F
 seng gede pangapuramu
                  G
 lungaku ninggal tatu
                C
 wes gawe loro atimu..

                   F
 aku ra butuh tresnomu
                    G
 kabeh kuwi mung palsu
                      C
 tak buang roso tresnoku
        G/B     Am
 korban janji manismu
                   Dm
 tak jaluk pengertianmu
             G
 ojo dadi loromu
                   C
 tulung ngapuranen aku..

                F
 ati iki dudu dolanan
              G
 dudu pelampiasan
                      C
 senajan uripku pas pasan
     G/B     Am
 aku wani kelangan
               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 C
 ora bakal tak baleni..

               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 F   Fm G C..
 ora bakal tak baleni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B/D# C#m B
        A G#m F#m B E..

    E      B/D#     C#m C#
tak tembangke lagu iki
          F#m
kanggo sliramu sing paling 
          B
tak tresnani..
  G#m      G#         C#m
getun ati iki, aku ra nepati janji
      F#m
aku lungo tanpo kondo
        B             ..G A
mergo kedanan wong lio..

  D             A/C#     Bm B
kelingan mbiyen dewe ketemu
        Em                    A
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
-G         F#m     F#
 segampang iki caramu
      Bm
mupus roso trenoku
       Em
aku ra bakal lali
        A                     D
tekan kapan ra bakal tak ngapurani..

       Em                     A
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         F#                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     G                 A
tak akoni pancen.. aku iki..
          D
dudu sopo-sopo..

Reff :
                   G
 seng gede pangapuramu
                  A
 lungaku ninggal tatu
                D
 wes gawe loro atimu..

                   G
 aku ra butuh tresnomu
                    A
 kabeh kuwi mung palsu
                      D
 tak buang roso tresnoku
        A/C#    Bm
 korban janji manismu
                   Em
 tak jaluk pengertianmu
             A
 ojo dadi loromu
                   D
 tulung ngapuranen aku..

                G
 ati iki dudu dolanan
              A
 dudu pelampiasan
                      D
 senajan uripku pas pasan
     A/C#    Bm
 aku wani kelangan
               Em
 ora perlu tok getuni
              A
 certio loro iki
                 D
 ora bakal tak baleni..

Musik : G A F#m Bm
        G A D..

       Em                     A
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         F#                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     G                     A
tak akoni aku pancen.. aku iki..
          D
dudu sopo-sopo..

Reff :
                   G
 seng gede pangapuramu
                  A
 lungaku ninggal tatu
                D
 wes gawe loro atimu..

                   G
 aku ra butuh tresnomu
                    A
 kabeh kuwi mung palsu
                      D
 tak buang roso tresnoku
        A/C#    Bm
 korban janji manismu
                   Em
 tak jaluk pengertianmu
             A
 ojo dadi loromu
                   D
 tulung ngapuranen aku..

                G
 ati iki dudu dolanan
              A
 dudu pelampiasan
                      D
 senajan uripku pas pasan
     A/C#    Bm
 aku wani kelangan
               Em
 ora perlu tok getuni
              A
 certio loro iki
                 D
 ora bakal tak baleni..

               Em
 ora perlu tok getuni
              A
 certio loro iki
                 G   Gm A D..
 ora bakal tak baleni..
Facebook
Twitter

Chord TTM Akustik Ft. Putri Andien - Cerito Loro


Lihat semua :
  • Chord Putri Andien
  • Chord TTM Akustik
  •