Kunci Gitar TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco

Transpose:
Intro : F Fm Em Am
        Dm Em F..G..

C        F        G
umpomo koe iseh sayang..
 Am                  Em
ojo lungo ninggalke aku..
     F                   C
mbok cobo ngertio.. karo kahananku..
     F            G       C
seng wes berjuang dinggo awakmu..

C          F         G
elingo gek jaman semono..
 Am                       Em
aku teko ngelap eluh ning pipimu
  F                 C  -G/B Am
nanging saiki.. koe malah lali
  Dm        G     C
lungo adoh ora eling bali..

    Am          Em
aku rapopo, koe ngeliyo
    Am            Em
aku wes lilo, aku wes nrimo
    F                      G
koe teko mung nggawe atiku keloro loro..

Reff :
       C        G
 koe tetep koncoku
             Am    A
 senajan nglarani aku
       Dm
 koe tetep neng ati
            G
 senajan ra dadi siji..

           C       G
 mung siji panyuwunku
              Am    A
 nggolek seng koyo aku
        Dm
 mugo koe ra getun
       F            G        C
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

Musik : Am..Em..Dm..G E
        Am..Em..F Dm G..

C          F         G
elingo gek jaman semono
 Am                  Em
aku teko ngelap eluh ning pipimu
  F                 C  G/B Am
nanging saiki.. koe malah lali
  Dm        G     C
lungo adoh ora eling bali..

    Am          Em
aku rapopo, koe ngeliyo
    Am            Em
aku wes lilo, aku wes nrimo
    F                      G
koe teko mung nggawe atiku keloro loro..

Reff :
       C        G
 koe tetep koncoku
             Am    A
 senajan nglarani aku
       Dm
 koe tetep neng ati
            G
 senajan ra dadi siji..

           C       G
 mung siji panyuwunku
              Am    A
 nggolek seng koyo aku
        Dm
 mugo koe ra getun
       F            G        C    
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

 Int. C A

(Overtune)
       D        A
 koe tetep koncoku
             Bm    B
 senajan nglarani aku
       Em
 koe tetep neng ati
 G           A
  senajan ra dadi siji..

           D       A
 mung siji panyuwunku
              Bm    B
 nggolek seng koyo aku
        Em  
 mugo koe ra getun
 G      A                     D
  karo opo seng uwes dadi pilihanmu..
        Em  
 mugo koe ra getun
       A                     G     Gm
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..
     D
 hu uu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco

Intro : D Dm C#m F#m
        Bm C#m D..E..

A        D        E
umpomo koe iseh sayang..
 F#m                 C#m
ojo lungo ninggalke aku..
     D                   A
mbok cobo ngertio.. karo kahananku..
     D            E       A
seng wes berjuang dinggo awakmu..

A          D         E
elingo gek jaman semono..
 F#m                      C#m
aku teko ngelap eluh ning pipimu
  D                 A  -E/G# F#m
nanging saiki.. koe malah lali
  Bm        E     A
lungo adoh ora eling bali..

    F#m         C#m
aku rapopo, koe ngeliyo
    F#m           C#m
aku wes lilo, aku wes nrimo
    D                      E
koe teko mung nggawe atiku keloro loro..

Reff :
       A        E
 koe tetep koncoku
             F#m   F#
 senajan nglarani aku
       Bm
 koe tetep neng ati
            E
 senajan ra dadi siji..

           A       E
 mung siji panyuwunku
              F#m   F#
 nggolek seng koyo aku
        Bm
 mugo koe ra getun
       D            E        A
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

Musik : F#m..C#m..Bm..E C#
        F#m..C#m..D Bm E..

A          D         E
elingo gek jaman semono
 F#m                 C#m
aku teko ngelap eluh ning pipimu
  D                 A  -E/G# F#m
nanging saiki.. koe malah lali
  Bm        E     A
lungo adoh ora eling bali..

    F#m         C#m
aku rapopo, koe ngeliyo
    F#m           C#m
aku wes lilo, aku wes nrimo
    D                      E
koe teko mung nggawe atiku keloro loro..

Reff :
       A        E
 koe tetep koncoku
             F#m   F#
 senajan nglarani aku
       Bm
 koe tetep neng ati
            E
 senajan ra dadi siji..

           A       E
 mung siji panyuwunku
              F#m   F#
 nggolek seng koyo aku
        Bm
 mugo koe ra getun
       D            E        A     
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

 Int. A F#

(Overtune)
       B        F#
 koe tetep koncoku
             G#m   G#
 senajan nglarani aku
       C#m
 koe tetep neng ati
 E           F#
  senajan ra dadi siji..

           B       F#
 mung siji panyuwunku
              G#m   G#
 nggolek seng koyo aku
        C#m   
 mugo koe ra getun
 E      F#                    B
  karo opo seng uwes dadi pilihanmu..
        C#m   
 mugo koe ra getun
       F#                    E     Em
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..
     B
 hu uu..

Chord TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco


Lihat semua :
  • Chord TTM Akustik
  •