Kunci Gitar WR Official ft. Andri & Erick TTM AKUSTIK - Percoyo

Transpose:
Intro : F..Em..Dm..G..

C                G
 duh dek ojo sumelang 
              Am
sesok mugo gampang..
           F     G         C
anggonku golek.. sandang pangan..
 
                   G
aku nyuwun pandongamu
                   Am
ben aku sukses selalu..
      F      G
hebat di matamu..

Am            F         
 amargi Gusti nguatke ati..
G                  C
 ngagem coro werni werni..
Am            F        
 lewat bungah ugo lewat susah..
G                   C
 yakin semua akan indah..

F       Em        Am
 percoyo.. marang Gusti..
Dm              G
 Maha pemberi rejeki..

Reff:
 C               G
  koyo ngene rasane
                  Am
 dadi wong ora nduwe..
               F
 ning ngendi papan
      G         C 
 mung di sepelekke..

                G
 eling lan waspodo
             Am
 sadar lan sabar
              F
 setiti ngabekti..
   G      C
 semeleh tur sareh..

Musik : F..Em..Dm G C C-Dm-Em
        F..Em Am Dm..G..

F       Em        Am
 percoyo.. marang Gusti..
Dm              G
 Maha pemberi rejeki..

Reff:
 C             G
  koyo ngene rasane
                  Am
 dadi wong ora nduwe..
               F
 ning ngendi papan
      G         C 
 mung di sepelekke..

                G
 eling lan waspodo
             Am
 sadar lan sabar
              F
 setiti ngabekti..
   G         C
 sumeleh tur sareh..

                G
 koyo ngene rasane
                  Am
 dadi wong ora nduwe..
               F
 ning ngendi papan
      G         C 
 mung di sepelekke..

                G
 eling lan waspodo..
             Am
 sadar lan sabar..
              F
 setiti ngabekti..
   G        Am       G  Dm
 semeleh tur sareh.. ha-a..
       -G   Am       G  F
 semeleh tur sareh.. ha-ha..
   G             C
 semeleh tur.. sareh..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C..Bm..Am..D..

G                D
 duh dek ojo sumelang 
              Em
sesok mugo gampang..
           C     D         G
anggonku golek.. sandang pangan..
 
                   D
aku nyuwun pandongamu
                   Em
ben aku sukses selalu..
      C      D
hebat di matamu..

Em            C         
 amargi Gusti nguatke ati..
D                  G
 ngagem coro werni werni..
Em            C        
 lewat bungah ugo lewat susah..
D                   G
 yakin semua akan indah..

C       Bm        Em
 percoyo.. marang Gusti..
Am              D
 Maha pemberi rejeki..

Reff:
 G               D
  koyo ngene rasane
                  Em
 dadi wong ora nduwe..
               C
 ning ngendi papan
      D         G 
 mung di sepelekke..

                D
 eling lan waspodo
             Em
 sadar lan sabar
              C
 setiti ngabekti..
   D      G
 semeleh tur sareh..

Musik : C..Bm..Am D G G-Am-Bm
        C..Bm Em Am..D..

C       Bm        Em
 percoyo.. marang Gusti..
Am              D
 Maha pemberi rejeki..

Reff:
 G             D
  koyo ngene rasane
                  Em
 dadi wong ora nduwe..
               C
 ning ngendi papan
      D         G 
 mung di sepelekke..

                D
 eling lan waspodo
             Em
 sadar lan sabar
              C
 setiti ngabekti..
   D         G
 sumeleh tur sareh..

                D
 koyo ngene rasane
                  Em
 dadi wong ora nduwe..
               C
 ning ngendi papan
      D         G 
 mung di sepelekke..

                D
 eling lan waspodo..
             Em
 sadar lan sabar..
              C
 setiti ngabekti..
   D        Em       D  Am
 semeleh tur sareh.. ha-a..
       -D   Em       D  C
 semeleh tur sareh.. ha-ha..
   D             G
 semeleh tur.. sareh..

Chord WR Official ft. Andri & Erick TTM AKUSTIK - Percoyo


Lihat semua :
  • Chord TTM Akustik
  • Chord WR Official
  •