Kunci Gitar TTM Akustik ft. Andien - Kuat Ati

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C F Dm G..

  C               G
sayang sing tak suwun
          Am
mung pangapuramu
       Dm
dudu karep ati iki
       G
ninggalke sliramu..
  Em
sayang lungaku ora bakal
Am
keliyo tresno
       Dm                 G
mendem roso senajan atiku loro..

  C            G        Am
sayang maafkan orang tuaku
         Dm
bukan maksud hati ini
        G
tuk kecewakanmu
  Em                       Am
sayang yakinlah suatu saat nanti
         Dm                  G
ku berjanji sehidup semati dadi siji
                C
denganmu pujaan hati..

Reff :
   F
 sayang.. 
         G
 hanya satu yang ku mau
       Em                  Am
 cukup restu dari orang tuamu
       Dm
 tresnoku lan tresnomu
        G
 supoyo langgeng 
                C
 ora bakal dadi semu..

          F
 pujaan hati.. 
           G
 tak suwun sing kuat ati
           Em                   Am
 mergo tresno iki kita yang jalani
        Dm
 mugo kabeh mangestoni 
           G
 katresnan iki
                   C
 mugo Gusti ngijabahi..

Musik : F G Em  Am
        Dm G C G

  C            G        Am
sayang maafkan orang tuaku
         Dm
bukan maksud hati ini
        G
tuk kecewakanmu
  Em                       Am
sayang yakinlah suatu saat nanti
         Dm                  G
ku berjanji sehidup semati dadi siji
                C
denganmu pujaan hati..

Reff :
   F
 sayang.. 
         G
 hanya satu yang ku mau
       Em                  Am
 cukup restu dari orang tuamu
       Dm
 tresnoku lan tresnomu
        G
 supoyo langgeng 
                C
 ora bakal dadi semu..

          F
 pujaan hati.. 
           G
 tak suwun sing kuat ati
           Em                   Am
 mergo tresno iki kita yang jalani
        Dm
 mugo kabeh mangestoni 
           G
 katresnan iki
                   C
 mugo Gusti ngijabahi..
        Dm
 mugo kabeh mangestoni 
           G
 katresnan iki
                   F G C..
 mugo Gusti ngijabahi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G Em A..

  D               A
sayang sing tak suwun
          Bm
mung pangapuramu
       Em
dudu karep ati iki
       A
ninggalke sliramu..
  F#m
sayang lungaku ora bakal
Bm
keliyo tresno
       Em                 A
mendem roso senajan atiku loro..

  D            A        Bm
sayang maafkan orang tuaku
         Em
bukan maksud hati ini
        A
tuk kecewakanmu
  F#m                      Bm
sayang yakinlah suatu saat nanti
         Em                  A
ku berjanji sehidup semati dadi siji
                D
denganmu pujaan hati..

Reff :
   G
 sayang.. 
         A
 hanya satu yang ku mau
       F#m                 Bm
 cukup restu dari orang tuamu
       Em
 tresnoku lan tresnomu
        A
 supoyo langgeng 
                D
 ora bakal dadi semu..

          G
 pujaan hati.. 
           A
 tak suwun sing kuat ati
           F#m                  Bm
 mergo tresno iki kita yang jalani
        Em
 mugo kabeh mangestoni 
           A
 katresnan iki
                   D
 mugo Gusti ngijabahi..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D A

  D            A        Bm
sayang maafkan orang tuaku
         Em
bukan maksud hati ini
        A
tuk kecewakanmu
  F#m                      Bm
sayang yakinlah suatu saat nanti
         Em                  A
ku berjanji sehidup semati dadi siji
                D
denganmu pujaan hati..

Reff :
   G
 sayang.. 
         A
 hanya satu yang ku mau
       F#m                 Bm
 cukup restu dari orang tuamu
       Em
 tresnoku lan tresnomu
        A
 supoyo langgeng 
                D
 ora bakal dadi semu..

          G
 pujaan hati.. 
           A
 tak suwun sing kuat ati
           F#m                  Bm
 mergo tresno iki kita yang jalani
        Em
 mugo kabeh mangestoni 
           A
 katresnan iki
                   D
 mugo Gusti ngijabahi..
        Em
 mugo kabeh mangestoni 
           A
 katresnan iki
                   G A D..
 mugo Gusti ngijabahi..

Facebook
Twitter

Chord TTM Akustik ft. Andien - Kuat Ati


Lihat semua :
  • Chord TTM Akustik
  •