Kunci Gitar WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati Chord Dasar

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Dm G C -G/B Am
        F G C..

    C       G/B     Am
wis cukup.. tekan semene..
   F            G          C
yo wis.. pancen ngene nyatane..
       Dm        G
kabeh uwis tak lakoni..
       C-G/B    Am
loroku kepati-pati..
    Dm               G        C    G
aku sing salah ben kowe iso bungah..

C          G/B    Am
nyuwun.. panga..purane..
      F    G       C
aku lali.. karo janjine..
    Dm        G
yen kowe iseh sudi..
C  -G/B  Am
menehi siji..
  Dm           G           C
kesem..patan lagi.. dadi siji..

Reff :
                 F         G
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Em          Am
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Dm
 cubo mbok pikirno..
               G                C
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..

        F           G
 tak akoni.. salah iki..
        Em             Am
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Dm
 wis gawe kowe nangis..
    G               C
 mergo.. coroku sing sadis..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em A
        Dm  G..
 
Dm
 ra bakal iso..
G                 Em
 yen kudu nglanjutke..
            Am
hubungane dewe..
             Dm
cen aku sing salah..
              G
wis nglarani atimu..
              C
mohon maafkan aku..

Reff :
                 F         G
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Em          Am
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Dm
 cubo mbok pikirno..
               G                C
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..

              F           G
 hoo.. tak akoni.. salah iki..
        Em             Am
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Dm
 wis gawe kowe nangis..
    G                C
 mergo.. coroku sing.. sadis..

          F                  G
 opo salahku.. iki dudu salahmu..
         Em                Am
 opo dosaku.. iki pancen dosaku..
              Dm               G
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   C
 tulung aku dingapuro..
              Dm               G
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   C    F    C
 tulung aku dingapuro.. ho o o..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm C F -C/E Dm
        Bb C F..

    F       C/E     Dm
wis cukup.. tekan semene..
   Bb           C          F
yo wis.. pancen ngene nyatane..
       Gm        C
kabeh uwis tak lakoni..
       F-C/E    Dm
loroku kepati-pati..
    Gm               C        F    C
aku sing salah ben kowe iso bungah..

F          C/E    Dm
nyuwun.. panga..purane..
      Bb   C       F
aku lali.. karo janjine..
    Gm        C
yen kowe iseh sudi..
F  -C/E  Dm
menehi siji..
  Gm           C           F
kesem..patan lagi.. dadi siji..

Reff :
                 Bb        C
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Am          Dm
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Gm
 cubo mbok pikirno..
               C                F
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..

        Bb          C
 tak akoni.. salah iki..
        Am             Dm
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Gm
 wis gawe kowe nangis..
    C               F
 mergo.. coroku sing sadis..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm C F F7
        Bb C Am D
        Gm  C..
 
Gm
 ra bakal iso..
C                 Am
 yen kudu nglanjutke..
            Dm
hubungane dewe..
             Gm
cen aku sing salah..
              C
wis nglarani atimu..
              F
mohon maafkan aku..

Reff :
                 Bb        C
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Am          Dm
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Gm
 cubo mbok pikirno..
               C                F
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..

              Bb          C
 hoo.. tak akoni.. salah iki..
        Am             Dm
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Gm
 wis gawe kowe nangis..
    C                F
 mergo.. coroku sing.. sadis..

          Bb                 C
 opo salahku.. iki dudu salahmu..
         Am                Dm
 opo dosaku.. iki pancen dosaku..
              Gm               C
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   F
 tulung aku dingapuro..
              Gm               C
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   F    Bb   F
 tulung aku dingapuro.. ho o o..
Facebook
Twitter

Chord WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati


Lihat semua :
  • Chord Shella Citra
  • Chord WR Official
  •