Kunci Gitar Putri Andien - Tatune Asmoro

Transpose:
Intro : C G/B Am G
        F Em Dm G C..

    C          G          Am  Em
tak tompo.. tondo tersno iki..
  F               G           C
dadi saksi naliko kowe ngucap janji..
E                     Am
nanging saiki janjimu ra ono bukti..
  F                         G
kowe bali mung gawe lorone ati..

  C           G       Am   Em
jare tresno sehidup semati..
   F          G            C
janji setyomu sing tak enteni..
E                 Am
jaremu siji mung aku sing tok tresnani..
   F        G          C
nyatane ati iki tok khiananti..

Dm         G
pancen tresno..
    C     G/B  Am
jalaran seko kulino..
  F               G            C
kowe lungo bali disanding wong liyo..

Reff :
      Am
 lungamu sing ninggal janji..
     Em
 balimu nglarani ati..
 F                    G
 manise janji sing njalari..
                   C
 pungkasane tresno sejati..

    Am
 atiku tok gawe loro..
         Em
 tresno iki tok sio sio..
 F                      G
 tatune asmoro mergo percoyo..
                      C
 naliko nyanding ning ngarep moto..

Musik : Am  F  G  E
        F  G  C..

Dm         G
pancen tresno..
    C     G/B  Am
jalaran seko kulino..
  F                            G
kowe lungo bali disanding wong liyo..

Reff :
      Am
 lungamu sing ninggal janji..
     Em
 balimu nglarani ati..
 F                    G
 manise janji sing njalari..
                   C
 pungkasane tresno sejati..

    Am
 atiku tok gawe loro..
         Em
 tresno iki tok sio sio..
 F                      G
 tatune asmoro mergo percoyo..
                         C
 naliko nyanding ning ngarep moto..

      Am
 lungamu sing ninggal janji..
     Em              Dm-Em
 balimu nglarani ati..
 F                    G
 manise janji sing njalari..
                   C
 pungkasane tresno sejati..

    Am
 atiku tok gawe loro..
         Em
 tresno iki tok sio sio..
 F                      G
 tatune asmoro mergo percoyo..
                         C
 naliko nyanding ning ngarep moto..
   F                    G
 tatune asmoro mergo percoyo..
                         C
 naliko nyanding ning ngarep moto..
Facebook
Twitter

Chord Putri Andien - Tatune Asmoro


Lihat semua :
  • Chord Putri Andien
  •