Kunci Gitar Shepin Misa - Dipisahne Karo Dalan

Transpose:
Intro : C G/B Am G
        F C Dm G..

C               Am
aku.. kudu siap nrimo kahanan..
    F                    C     -A
senajan kabeh gawe atiku kelaran..
    Dm                  Am
wes pancen dalane.. wes pancen garise..
      F                   E
amung Gusti seng ngerti jawabane..

C            Am
biyen aku.. ora nyongko..
 F                  C
aku karo kowe iso dadi siji..
 Em                   Am
ananging ceritone wes mati..
 F                       G
aku kudu rela engkau tinggal pergi..

Reff :
          C              G
 aku karo kowe kudu di pisahne
             Am          Em
 mergo dalan sing ora ngolehke
          F          C
 wong wes podo tresnone..
          Dm       G
 wong wes podo sayange..

          C           G
 aku karo kowe kudu pisahan
      Am         Em
 di pisahne karo dalan
    F         C
 atiku ajur temenan
      Dm   G            C
 tapi aku.. harus merelakan..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G C..

C               Am
aku.. kudu siap nrimo kahanan..
    F                    C
senajan kabeh gawe atiku kelaran..
    Dm                  Am
wes pancen dalane.. wes pancen garise..
      F                   E
amung Gusti seng ngerti jawabane..

C            Am
biyen aku.. ora nyongko..
 F                  C
aku karo kowe iso dadi siji..
 Em                   Am
ananging ceritone wes mati..
 F                       G
aku kudu rela engkau tinggal pergi..

Reff :
          C              G
 aku karo kowe kudu di pisahne
             Am          Em
 mergo dalan sing ora ngolehke
          F          C
 wong wes podo tresnone..
          Dm       G
 wong wes podo sayange..

          C           G
 aku karo kowe kudu pisahan
      Am         Em
 di pisahne karo dalan
    F         C
 atiku ajur temenan
      Dm   G            C
 tapi aku.. harus merelakan..

          C              G
 aku karo kowe kudu di pisahne
             Am          Em
 mergo dalan sing ora ngolehke
          F          C
 wong wes podo tresnone..
          Dm       G
 wong wes podo sayange..

          C           G
 aku karo kowe kudu pisahan
      Am         Em
 di pisahne karo dalan
    F         C
 atiku ajur temenan
      Dm   G            C
 tapi aku.. harus merelakan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D/F# Em D
        C G Am D..

G               Em
aku.. kudu siap nrimo kahanan..
    C                    G     -E/G#
senajan kabeh gawe atiku kelaran..
    Am                  Em
wes pancen dalane.. wes pancen garise..
      C                   B
amung Gusti seng ngerti jawabane..

G            Em
biyen aku.. ora nyongko..
 C                  G
aku karo kowe iso dadi siji..
 Bm                   Em
ananging ceritone wes mati..
 C                       D
aku kudu rela engkau tinggal pergi..

Reff :
          G              D
 aku karo kowe kudu di pisahne
             Em          Bm
 mergo dalan sing ora ngolehke
          C          G
 wong wes podo tresnone..
          Am       D
 wong wes podo sayange..

          G           D
 aku karo kowe kudu pisahan
      Em         Bm
 di pisahne karo dalan
    C         G
 atiku ajur temenan
      Am   D            G
 tapi aku.. harus merelakan..

Musik : G D Em Bm
        C G Am D G..

G               Em
aku.. kudu siap nrimo kahanan..
    C                    G
senajan kabeh gawe atiku kelaran..
    Am                  Em
wes pancen dalane.. wes pancen garise..
      C                   B
amung Gusti seng ngerti jawabane..

G            Em
biyen aku.. ora nyongko..
 C                  G
aku karo kowe iso dadi siji..
 Bm                   Em
ananging ceritone wes mati..
 C                       D
aku kudu rela engkau tinggal pergi..

Reff :
          G              D
 aku karo kowe kudu di pisahne
             Em          Bm
 mergo dalan sing ora ngolehke
          C          G
 wong wes podo tresnone..
          Am       D
 wong wes podo sayange..

          G           D
 aku karo kowe kudu pisahan
      Em         Bm
 di pisahne karo dalan
    C         G
 atiku ajur temenan
      Am   D            G
 tapi aku.. harus merelakan..

          G              D
 aku karo kowe kudu di pisahne
             Em          Bm
 mergo dalan sing ora ngolehke
          C          G
 wong wes podo tresnone..
          Am       D
 wong wes podo sayange..

          G           D
 aku karo kowe kudu pisahan
      Em         Bm
 di pisahne karo dalan
    C         G
 atiku ajur temenan
      Am   D            G
 tapi aku.. harus merelakan..

Chord Shepin Misa - Dipisahne Karo Dalan


Lihat semua :
  • Chord Shepin Misa
  •