Kunci Gitar Shepin Misa - Bojo Lali Omah

Transpose:
Intro : Am..F..Am..F..
        Am..Dm..G..C..
        F E Am..

             Am
opo kowe wis lali..
              F
karo omahmu dewe..
             G
lungo setaun ora bali..
            Em      Am
gawe bingungku awan bengi..

               Am
opo wis pancen lali..
                      F
pamit sedelo jebule suwi..
               G
jane kecanthol cewek ngendi..
           Em           Am
seprene ngilang ra ngabari..

Int. F..F G..Em Am..

Reff :
       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          G       
 yo mbok eling gawe bingunge
      C
 wong sak omah..
       F
 aku bingung lan pasrah
         Em       Am
 nduwe bojo lali omah..

       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        G                    C
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              F
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      Em             Am
 ora usah lali karo omah..

Musik : Am Dm G C   
        F E Am..

             Am
opo kowe wis lali..
              F
karo omahmu dewe..
             G
lungo setaun ora bali..
            Em        Am
gawe bingungku awan bengi..

               Am
opo wis pancen lali..
                      F
pamit sedelo jebule suwi..
               G
jane kecanthol cewek ngendi..
           Em          Am
seprene ngilang ra ngabari..

Int. F..F G..Em Am..

Reff :
       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          G       
 yo mbok eling gawe bingunge
      C
 wong sak omah..
       F
 aku bingung lan pasrah
         E        Am
 nduwe bojo lali omah..

       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        G                    C
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              F
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      E              Am
 ora usah lali karo omah..

       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          G       
 yo mbok eling gawe bingunge
      C
 wong sak omah..
       F
 aku bingung lan pasrah
         E        Am
 nduwe bojo lali omah..

       Am      A            Dm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        G                    C
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              F
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      E             Am
 ora usah lali karo omah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm..D#..Gm..D#..
        Gm..Cm..F..Bb..
        D# D Gm..

             Gm
opo kowe wis lali..
              D#
karo omahmu dewe..
             F
lungo setaun ora bali..
            Dm      Gm
gawe bingungku awan bengi..

               Gm
opo wis pancen lali..
                      D#
pamit sedelo jebule suwi..
               F
jane kecanthol cewek ngendi..
           Dm           Gm
seprene ngilang ra ngabari..

Int. D#..D# F..Dm Gm..

Reff :
       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          F       
 yo mbok eling gawe bingunge
      Bb
 wong sak omah..
       D#
 aku bingung lan pasrah
         Dm       Gm
 nduwe bojo lali omah..

       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        F                    Bb
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              D#
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      Dm             Gm
 ora usah lali karo omah..

Musik : Gm..Cm..F..Bb..
        D# D Gm..

             Gm
opo kowe wis lali..
              D#
karo omahmu dewe..
             F
lungo setaun ora bali..
            Dm        Gm
gawe bingungku awan bengi..

               Gm
opo wis pancen lali..
                      D#
pamit sedelo jebule suwi..
               F
jane kecanthol cewek ngendi..
           Dm          Gm
seprene ngilang ra ngabari..

Int. D#..D# F..Dm Gm..

Reff :
       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          F       
 yo mbok eling gawe bingunge
      Bb
 wong sak omah..
       D#
 aku bingung lan pasrah
         D        Gm
 nduwe bojo lali omah..

       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        F                    Bb
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              D#
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      D              Gm
 ora usah lali karo omah..

       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
          F       
 yo mbok eling gawe bingunge
      Bb
 wong sak omah..
       D#
 aku bingung lan pasrah
         D        Gm
 nduwe bojo lali omah..

       Gm      G            Cm
 lali omah opo wis pancen lali omah..
        F                    Bb
 opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
              D#
 yen ngajak bubrah ngomongo wae
      D             Gm
 ora usah lali karo omah..

Chord Shepin Misa - Bojo Lali Omah


Lihat semua :
  • Chord Shepin Misa
  •