Kunci Gitar Shepin Misa - Gawe Tatu

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C Em Am Em
        F Dm G..
        C Em Am Em
        F Dm G C..

C         Em
opo mergo aku.. 
 Am
iki wong ra nduwe..
     F                       G
roso tresnoku iki.. mbok sepelekne..
C         Em
ningopo kowe lali..
     Am
karo sumpah lan janji..
    F                         G
jaremu seneng aku.. bakal selawase..

Em                            Am
nanging nyatane amung ning lambe..
     F                G
koyo angin.. ra ono wujudte..

C        Em
kudune kowe ngerti..
         Am
tresnoku mung kanggo kowe..
       F                  G
ra ono liane.. nganti selawase..
C         Em
ningopo kowe tego..
         Am
nggawe tatu njero dodo..
        F                   G
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  Em                      Am
kowe saiki gandeng wong lio..
        F                       G
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
         Am
 banyu moto ning pipi..
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F
 loro ning ati
                G
 ra ono sing nambani..

        Am
 kudu lilo atiku..
                Em
 najan kadung jeru..
           F
 tak ikhlasno awakmu..
          G              C
 mugo ora kleru.. pilihanmu..

Musik : C Em Am Em
        F Dm G..
        C Em Am Em
        F Dm G C..

C        Em
kudune kowe ngerti..
         Am
tresnoku mung kanggo kowe..
       F                  G
ra ono liane.. nganti selawase..
C         Em
ningopo kowe tego..
         Am
nggawe tatu njero dodo..
        F                   G
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  Em                      Am
kowe saiki gandeng wong lio..
        F                       G
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
         Am
 banyu moto ning pipi..
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F
 loro ning ati
                G
 ra ono sing nambani..

        Am
 kudu lilo atiku..
                Em
 najan kadung jeru..
           F
 tak ikhlasno awakmu..
          G
 mugo ora kleru..

         Am
 banyu moto ning pipi..
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F
 loro ning ati
                G
 ra ono sing nambani..

        Am
 kudu lilo atiku..
                Em
 najan kadung jeru..
           F
 tak ikhlasno awakmu..
          G              C
 mugo ora kleru.. pilihanmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m Bm F#m
        G Em A..
        D F#m Bm F#m
        G Em A D..

D         F#m
opo mergo aku.. 
 Bm
iki wong ra nduwe..
     G                       A
roso tresnoku iki.. mbok sepelekne..
D         F#m
ningopo kowe lali..
     Bm
karo sumpah lan janji..
    G                         A
jaremu seneng aku.. bakal selawase..

F#m                           Bm
nanging nyatane amung ning lambe..
     G                A
koyo angin.. ra ono wujudte..

D        F#m
kudune kowe ngerti..
         Bm
tresnoku mung kanggo kowe..
       G                  A
ra ono liane.. nganti selawase..
D         F#m
ningopo kowe tego..
         Bm
nggawe tatu njero dodo..
        G                   A
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  F#m                     Bm
kowe saiki gandeng wong lio..
        G                       A
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
         Bm
 banyu moto ning pipi..
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G
 loro ning ati
                A
 ra ono sing nambani..

        Bm
 kudu lilo atiku..
                F#m
 najan kadung jeru..
           G
 tak ikhlasno awakmu..
          A              D
 mugo ora kleru.. pilihanmu..

Musik : D F#m Bm F#m
        G Em A..
        D F#m Bm F#m
        G Em A D..

D        F#m
kudune kowe ngerti..
         Bm
tresnoku mung kanggo kowe..
       G                  A
ra ono liane.. nganti selawase..
D         F#m
ningopo kowe tego..
         Bm
nggawe tatu njero dodo..
        G                   A
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  F#m                     Bm
kowe saiki gandeng wong lio..
        G                       A
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
         Bm
 banyu moto ning pipi..
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G
 loro ning ati
                A
 ra ono sing nambani..

        Bm
 kudu lilo atiku..
                F#m
 najan kadung jeru..
           G
 tak ikhlasno awakmu..
          A
 mugo ora kleru..

         Bm
 banyu moto ning pipi..
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G
 loro ning ati
                A
 ra ono sing nambani..

        Bm
 kudu lilo atiku..
                F#m
 najan kadung jeru..
           G
 tak ikhlasno awakmu..
          A              D
 mugo ora kleru.. pilihanmu..
Facebook
Twitter

Chord Shepin Misa - Gawe Tatu


Lihat semua :
  • Chord Shepin Misa
  •