Kunci Gitar Shepin Misa ft. Nanda Bachtiar - Aku Sanggup Berjuang

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am

  Am                  G           C
kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu..
     F            G            C
urip mulyo sing dikarepke wong tuamu..
  Am                G          C
sayangku tulung ojo ninggalne aku..
      F        G         C          Am
sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe..
    F          G          C
bebarengan aku sanggup berjuang..

Intro : C F  C  G  C
        Bb  F  Fm  C  G..

C           Bb                  F
ning kene.. tak tunggu tekamu bali..
    Fm            C           G
nggowo tresnomu.. sing jare jeru..
C                 Bb
ojo mbok kiro.. lungaku..
F                  Fm
mung golek senenge ati..
  C             G
bahagiamu.. kanggoku..
     F            C      G
sing nomer siji.. sayang..

F          G
aku.. kudu lungo..
  C             Am
senadyan abot rasane..
       F                 G
yen pancen kudu dewe pilihanmu..
     C
wes ojo bali..

Reff :
   Am                  G         C
 kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu..
      F            G            C
 urip mulyo sing dikarepke wong tuamu..
   Am                G          C
 sayangku tulung ojo ninggalne aku..
       F        G         C          Am
 sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe..
     F          G          C
 bebarengan aku sanggup berjuang..

   F            G
 sepurane.. yen dalanku..
   F         Fm   C
 gawe.. loro a..timu..

Musik : C F  C  G  C
        Bb  F  Fm  C  G..

C           Bb                  F
ning kene.. tak tunggu tekamu bali..
    Fm            C           G
nggowo tresnomu.. sing jare jeru..
C                 Bb
ojo mbok kiro.. lungaku..
F                  Fm
mung golek senenge ati..
  C             G
bahagiamu.. kanggoku..
     F            C      G
sing nomer siji.. sayang..

F          G
aku.. kudu lungo..
  C             Am
senadyan abot rasane..
       F                 G
yen pancen kudu dewe pilihanmu..
     C
wes ojo bali..

Reff :
   Am                  G         C
 kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu..
      F            G            C
 urip mulyo sing dikarepke wong tuamu..
   Am                G          C
 sayangku tolung ojo ninggalne aku..
       F        G         C          Am
 sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe..
     F          G          C
 bebarengan aku sanggup berjuang..

   Am                  G         C
 kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu..
      F            G       C
 urip mulyo sing dikarepke wong tuamu..
   Am                G          C
 sayangku tulung ojo ninggalne aku..
       F        G         C          Am
 sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe..
     F          G          C
 bebarengan aku sanggup berjuang..

   F            G
 sepurane.. yen dalanku..
   Fm             C
 gawe.. loro a..timu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm

  Cm                  A#          D#
kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu..
     G#           A#           D#
urip mulyo sing dikarepke wong tuamu..
  Cm                A#         D#
sayangku tulung ojo ninggalne aku..
      G#       A#        D#         Cm
sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe..
    G#         A#         D#
bebarengan aku sanggup berjuang..

Intro : D# G#  D#  A#  D#
        C#  G#  G#m  D#  A#..

D#          C#                  G#
ning kene.. tak tunggu tekamu bali..
    G#m           D#          A#
nggowo tresnomu.. sing jare jeru..
D#                C#
ojo mbok kiro.. lungaku..
G#                 G#m
mung golek senenge ati..
  D#            A#
bahagiamu.. kanggoku..
     G#           D#     A#
sing nomer siji.. sayang..

G#         A#
aku.. kudu lungo..
  D#            Cm
senadyan abot rasane..
       G#                A#
yen pancen kudu dewe pilihanmu..
     D#
wes ojo bali..

Reff :
   Cm                  A#        D#
 kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu..
      G#           A#           D#
 urip mulyo sing dikarepke wong tuamu..
   Cm                A#         D#
 sayangku tulung ojo ninggalne aku..
       G#       A#        D#         Cm
 sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe..
     G#         A#         D#
 bebarengan aku sanggup berjuang..

   G#           A#
 sepurane.. yen dalanku..
   G#        G#m  D#
 gawe.. loro a..timu..

Musik : D# G#  D# D# A#  D#
        C#  G#  G#m  D#  A#..

D#          C#                  G#
ning kene.. tak tunggu tekamu bali..
    G#m           D#          A#
nggowo tresnomu.. sing jare jeru..
D#                C#
ojo mbok kiro.. lungaku..
G#                 G#m
mung golek senenge ati..
  D#            A#
bahagiamu.. kanggoku..
     G#           D#     A#
sing nomer siji.. sayang..

G#         A#
aku.. kudu lungo..
  D#            Cm
senadyan abot rasane..
       G#                A#
yen pancen kudu dewe pilihanmu..
     D#
wes ojo bali..

Reff :
   Cm                  A#        D#
 kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu..
      G#           A#           D#
 urip mulyo sing dikarepke wong tuamu..
   Cm                A#         D#
 sayangku tolung ojo ninggalne aku..
       G#       A#        D#         Cm
 sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe..
     G#         A#         D#
 bebarengan aku sanggup berjuang..

   Cm                  A#        D#
 kabeh mung tak lakoni kanggo sliramu..
      G#           A#      D#
 urip mulyo sing dikarepke wong tuamu..
   Cm                A#         D#
 sayangku tulung ojo ninggalne aku..
       G#       A#        D#         Cm
 sak kuatku ora iso yen terus adoh kowe..
     G#         A#         D#
 bebarengan aku sanggup berjuang..

   G#           A#
 sepurane.. yen dalanku..
   G#m            D#
 gawe.. loro a..timu..
Facebook
Twitter

Chord Shepin Misa ft. Nanda Bachtiar - Aku Sanggup Berjuang


Lihat semua :
  • Chord Nanda Bachtiar
  • Chord Shepin Misa
  •