Kunci Gitar Shepin Misa - Remuk

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Dm G C Am
        Dm G C..
        Dm G C -G/B Am
        Dm E Am..

Am       G
yen.. pancene..
    F          C
wes ra ono tresno..
 Dm        E
ojo gawe gawe..
       Am
seakan kowe sek sayang..

Am       G
yen.. pancene..
     F           C
kowe duwe wong liyo..
        Dm
mending ngomongo..
      E       Am
masio atiku loro..

Reff :
   Dm      G
 remuk.. kabeh..
  C               Am  -A
 angenan seng tak karepno..
  Dm          G
 iso kumpul bebrayan..
         C
 nyawiji bareng awakmu..

  Dm      G
 ajur.. kabeh..
     C          Am -A
 tresnomu nglarani aku..
   Dm          G
 kurang opo sampek..
        C
 kowe tego ninggal aku..

Musik : Dm G C Am -A
        Dm E F G..

Am       G
yen.. pancene..
    F          C
wes ra ono tresno..
 Dm        E
ojo gawe gawe..
       Am
seakan kowe sek sayang..

Am       G
yen.. pancene..
     F           C
kowe duwe wong liyo..
        Dm
mending ngomongo..
      E       Am
masio atiku loro..

Reff :
   Dm      G
 remuk.. kabeh..
  C               Am  -A
 angenan seng tak karepno..
  Dm          G
 iso kumpul bebrayan..
         C
 nyawiji bareng awakmu..

  Dm      G
 ajur.. kabeh..
     C          Am -A
 tresnomu nglarani aku..
   Dm          G
 kurang opo sampek..
        C
 kowe tego ninggal aku..

   Dm      G
 remuk.. kabeh..
  C               Am  -A
 angenan seng tak karepno..
  Dm          G
 iso kumpul bebrayan..
         C
 nyawiji bareng awakmu..

  Dm      G
 ajur.. kabeh..
     C          Am -A
 tresnomu nglarani aku..
   Dm          G
 kurang opo sampek..
        C
 kowe tego ninggal aku..
   Dm          G
 kurang opo sampek..
        C
 kowe tego ninggal aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m B E C#m
        F#m B E..
        F#m B E -B/D# C#m
        F#m G# C#m..

C#m      B
yen.. pancene..
    A          E
wes ra ono tresno..
 F#m       G#
ojo gawe gawe..
       C#m
seakan kowe sek sayang..

C#m      B
yen.. pancene..
     A           E
kowe duwe wong liyo..
        F#m
mending ngomongo..
      G#      C#m
masio atiku loro..

Reff :
   F#m     B
 remuk.. kabeh..
  E               C#m -C#
 angenan seng tak karepno..
  F#m         B
 iso kumpul bebrayan..
         E
 nyawiji bareng awakmu..

  F#m     B
 ajur.. kabeh..
     E          C#m -C#
 tresnomu nglarani aku..
   F#m         B
 kurang opo sampek..
        E
 kowe tego ninggal aku..

Musik : F#m B E C#m -C#
        F#m G# A B..

C#m      B
yen.. pancene..
    A          E
wes ra ono tresno..
 F#m       G#
ojo gawe gawe..
       C#m
seakan kowe sek sayang..

C#m      B
yen.. pancene..
     A           E
kowe duwe wong liyo..
        F#m
mending ngomongo..
      G#      C#m
masio atiku loro..

Reff :
   F#m     B
 remuk.. kabeh..
  E               C#m -C#
 angenan seng tak karepno..
  F#m         B
 iso kumpul bebrayan..
         E
 nyawiji bareng awakmu..

  F#m     B
 ajur.. kabeh..
     E          C#m -C#
 tresnomu nglarani aku..
   F#m         B
 kurang opo sampek..
        E
 kowe tego ninggal aku..

   F#m     B
 remuk.. kabeh..
  E               C#m -C#
 angenan seng tak karepno..
  F#m         B
 iso kumpul bebrayan..
         E
 nyawiji bareng awakmu..

  F#m     B
 ajur.. kabeh..
     E          C#m -C#
 tresnomu nglarani aku..
   F#m         B
 kurang opo sampek..
        E
 kowe tego ninggal aku..
   F#m         B
 kurang opo sampek..
        E
 kowe tego ninggal aku..
Facebook
Twitter

Chord Shepin Misa - Remuk


Lihat semua :
  • Chord Shepin Misa
  •