Kunci Gitar Shepin Misa feat. Nurbayan - Gelombang Asmoro

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C..C..C..Dm..
        F..Em..Dm G C..

C
lewat gelombang radio
                C
aku krungu swaramu
               Dm
banjur kenal-kenalan..
        F
kirim-kiriman salam
           Em
njur terus nggol senggolan
      Dm         G          C
penasaran pingin ngajak ketemuan..

C
lewat gelombang radio
                C
aku krungu swaramu
                Dm
terus kenal-kenalan..
        F                Em
request lagu.. golombang asmoro..
     Dm              G         C
lagu sing sering diputer saben dino..

Reff :
        F
 umpomo biso.. 
             Em
 aku nggayuh lintang..
                Dm
 kepingin tak petik
           G         C
 tak wehno sliramu sayang..

            F
 ning kahanane..
                   Em
 aku durung ngerti slirane..
                   Dm
 mung glombang radio..
           G       C
 sing biso dadi gantine..

Musik : C..C..C..Dm..
        F..Em..Dm G C..

C
durung suwe nggonku kenalan
                 C
ben kerungu suarane 
              Dm
ati tansah tratapan..
    F              Em
penasaran, koyo ngopo to slirane
       Dm          G        C
isih legan opo wis ono sing duwe..

C
semono ugo atiku
                 C
yen kerungu swaramu
                        Dm
dag dig dug rasa jantungku..
          F
gelombang asmoro
         Em
ra nyono nuwuhke tresno
        Dm       G              C
soko sworo ndadekke bungahing roso..

Reff :
        F
 umpomo biso.. 
             Em
 aku nggayuh lintang..
                Dm
 kepingin tak petik
           G         C
 tak wehno sliramu sayang..

            F
 ning kahanane..
                   Em
 aku durung ngerti slirane..
                   Dm
 mung glombang radio..
           G       C
 sing biso dadi gantine..

        F
 umpomo biso.. 
             Em
 aku nggayuh lintang..
                Dm
 kepingin tak petik
           G         C
 tak wehno sliramu sayang..

            F
 ning kahanane..
                   Em
 aku durung ngerti slirane..
                   Dm
 mung glombang radio..
           G       C
 sing biso dadi gantine..
                Dm
 mung lewat radio..
      G          C
 dadi konco bendinane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..F..F..Gm..
        Bb..Am..Gm C F..

F
lewat gelombang radio
                F
aku krungu swaramu
               Gm
banjur kenal-kenalan..
        Bb
kirim-kiriman salam
           Am
njur terus nggol senggolan
      Gm         C          F
penasaran pingin ngajak ketemuan..

F
lewat gelombang radio
                F
aku krungu swaramu
                Gm
terus kenal-kenalan..
        Bb               Am
request lagu.. golombang asmoro..
     Gm              C         F
lagu sing sering diputer saben dino..

Reff :
        Bb
 umpomo biso.. 
             Am
 aku nggayuh lintang..
                Gm
 kepingin tak petik
           C         F
 tak wehno sliramu sayang..

            Bb
 ning kahanane..
                   Am
 aku durung ngerti slirane..
                   Gm
 mung glombang radio..
           C       F
 sing biso dadi gantine..

Musik : F..F..F..Gm..
        Bb..Am..Gm C F..

F
durung suwe nggonku kenalan
                 F
ben kerungu suarane 
              Gm
ati tansah tratapan..
    Bb             Am
penasaran, koyo ngopo to slirane
       Gm          C        F
isih legan opo wis ono sing duwe..

F
semono ugo atiku
                 F
yen kerungu swaramu
                        Gm
dag dig dug rasa jantungku..
          Bb
gelombang asmoro
         Am
ra nyono nuwuhke tresno
        Gm       C              F
soko sworo ndadekke bungahing roso..

Reff :
        Bb
 umpomo biso.. 
             Am
 aku nggayuh lintang..
                Gm
 kepingin tak petik
           C         F
 tak wehno sliramu sayang..

            Bb
 ning kahanane..
                   Am
 aku durung ngerti slirane..
                   Gm
 mung glombang radio..
           C       F
 sing biso dadi gantine..

        Bb
 umpomo biso.. 
             Am
 aku nggayuh lintang..
                Gm
 kepingin tak petik
           C         F
 tak wehno sliramu sayang..

            Bb
 ning kahanane..
                   Am
 aku durung ngerti slirane..
                   Gm
 mung glombang radio..
           C       F
 sing biso dadi gantine..
                Gm
 mung lewat radio..
      C          F
 dadi konco bendinane..
Facebook
Twitter

Chord Shepin Misa feat. Nurbayan - Gelombang Asmoro


Lihat semua :
  • Chord Nurbayan
  • Chord Shepin Misa
  •