Kunci Gitar JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno

Transpose:

Chord JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno

Capo fret 5

Intro : Am

Reff :
           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 mugo mugo.. (mugo mugo..)
         F           E           Am
 pacarmu enggal kapundut Sing Kuoso..

           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 liyo dino.. (liyo dino..)
          F       E            Am
 kowe lan aku iso nyambung cerito..

Intro : Am..G..F E Am
        Am..G..F E Am..

Am             G
po..tomu iseh tak..simpen
      F        E       Am
tak sawang.. saben aku kangen..
  Am              G
netes.. iloh mili neng..pipi
    F            E           Am
kelingan sliramu sing wis ngelali..

G                C
kutho iki.. sing dadi seksine
Dm                  Am
biyen pacaran ro slirane..
G                C
neng.. saiki wes bedo crito
  Dm                    E    Am
tulus tresno kalah karo bondo..

Reff :
           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 mugo mugo.. (mugo mugo..)
         F           E           Am
 pacarmu enggal kapundut Sing Kuoso..

           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 liyo dino.. (liyo dino..)
          F       E            Am
 kowe lan aku iso nyambung cerito..

Am             G
po..tomu iseh tak..simpen
      F        E       Am
tak sawang.. saben aku kangen..

Musik : Am............
             (jono joni joget)

G                C
kutho iki.. sing dadi seksine
Dm                  Am
biyen pacaran ro slirane..
G                C
neng.. saiki wes bedo crito
  Dm                    E    Am
tulus tresno kalah karo bondo..

Reff :
           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 mugo mugo.. (mugo mugo..)
         F           E           Am
 pacarmu enggal kapundut Sing Kuoso..

           Am
 tak dongakno.. (tak dongakno..)
        G
 liyo dino.. (liyo dino..)
          F       E            Am
 kowe lan aku iso nyambung cerito..

Am             G
po..tomu iseh tak..simpen
      F        E       Am
tak sawang.. saben aku kangen..


Lihat semua :
  • Chord Jonojoni
  • Chord Nurbayan
  •