Kunci Gitar Jonojoni - Tak Lockdown Tresnane

Transpose:

Chord Jonojoni - Tak Lockdown Tresnane

Intro : C

              F     G
dan aku masih di..sini
  Em          Am
menunggumu kembali 
       F       G      C
dan berharap hujan pergi..

C      G  Am        Em
 wes suwe.. aku ngenteni 
F         C
 nganti seprene nanging 
Dm      G
ra bali bali..

C    G   Am        Em
 kesuwen.. embuh kelalen
F             C
 nglayung tresnoku nganti
Dm     G
kegowo impen..

  F       G       C
sayang.. opo kowe lali
  F         G           C
marang.. janji sing dek wingi
  F           G          C        Am
nanging.. yen pancen iki dadi dalane
         Dm      G          C
tak lilo ati.. pisah karo kowe ..

Reff :
 F         G         C
 wes.. tak tutup dalane
  A          Dm
 ojo lewat kene
         G        C
 aku wes ono sing duwe..
 F       G           C     A
 lan.. cerito sing wingi kae
     Dm         G            C
 sepurane kabeh wes tak lalekne..

 F         G         C
 wes.. tak tutup dalane
  A          Dm
 ojo lewat kene
         G        C
 aku wes ono sing duwe..
 F       G           C     A
 lan.. cerito sing wingi kae
     Dm         G            C
 sepurane kabeh wes tak lalekne..
     Dm           G              C
 sepurane wes tak lockdown tresnane..

Musik : C.....G Bb
        C.....G Bb C

C            G        Am
yen.. pancen kudu pisahan
   Em          F
aku wes lilo tenan
      C          Dm       C
ninggalake crito kari kenangan..

              F     G
dan aku masih di..sini
  Em          Am
menunggumu kembali 
       F       G        C
dan berharap hujan.. pergi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G

              C     D
dan aku masih di..sini
  Bm          Em
menunggumu kembali 
       C       D      G
dan berharap hujan pergi..

G      D  Em        Bm
 wes suwe.. aku ngenteni 
C         G
 nganti seprene nanging 
Am      D
ra bali bali..

G    D   Em        Bm
 kesuwen.. embuh kelalen
C             G
 nglayung tresnoku nganti
Am     D
kegowo impen..

  C       D       G
sayang.. opo kowe lali
  C         D           G
marang.. janji sing dek wingi
  C           D          G        Em
nanging.. yen pancen iki dadi dalane
         Am      D          G
tak lilo ati.. pisah karo kowe ..

Reff :
 C         D         G
 wes.. tak tutup dalane
  E          Am
 ojo lewat kene
         D        G
 aku wes ono sing duwe..
 C       D           G     E
 lan.. cerito sing wingi kae
     Am         D            G
 sepurane kabeh wes tak lalekne..

 C         D         G
 wes.. tak tutup dalane
  E          Am
 ojo lewat kene
         D        G
 aku wes ono sing duwe..
 C       D           G     E
 lan.. cerito sing wingi kae
     Am         D            G
 sepurane kabeh wes tak lalekne..
     Am           D              G
 sepurane wes tak lockdown tresnane..

Musik : G.....D F
        G.....D F G

G            D        Em
yen.. pancen kudu pisahan
   Bm          C
aku wes lilo tenan
      G          Am       G
ninggalake crito kari kenangan..

              C     D
dan aku masih di..sini
  Bm          Em
menunggumu kembali 
       C       D        G
dan berharap hujan.. pergi..

Lihat semua :
  • Chord Jonojoni
  •