Kunci Gitar Shepin Misa - Kudu Misuh

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : Am C Dm Em-Em
        Am C Dm Am
        Am C Dm Em-Em
        Am C Dm Am

Am
 cobo to gagasen
  Dm
lelakonku iki..
Am
 ra ono senenge
   Dm
susah sing tak temoni..
Am  
 ngolah ngalih gaweyan
    Dm
ora ono sing ngundut..
Am
 dino dino isine
    F
aku mung kudu misuh..
  (Am)
heee embuh..

Int. Am C Dm Em-Em
     Am C Am

Am
 cobo nggarap sawah
        Dm
tinggalane wong tuwaku..
Am  
 gumunku saben nandur
    Dm
regane pupuk duwur..
Am
 durung oleh seminggu
      Dm
sawah kebanjiran lumpur..
Am
 kabeh modal utangan
 F
ora biso kesaur..
    (Am)
heee ajur..

Int. Am C Dm Em-Em
     Am C Am

Am
 sawah tak dol murah
    Dm
aku nyicil angkudes..
Am
 nyopir oleh seminggu
    Dm
regane bensine ngeces..
Am
 tarif tak undakne
  Dm
penumpang nggrundel ae..
Am
 kerep telat oli
  F
rusak ring sak metale..
  (Am)
heee kueree..

Int. Am C Dm Em-Em
     Am C Am

Am
 montor ngangkrak neng bengkel
     Dm
ora iso ogel ogel..
Am               Dm
 rasane uripku koyo iwak begedel..
Am
 nyepi nang kuburan
    Dm
nggolek tembusan togel..
Am
 nomer ngeblong terus
 F
awakku dedel duel..
  (Am)
heee giathel..

Int. Am C Dm Em-Em
     Am C Am

Reff :
 F
  kabeh dalan wes buntu..
 Dm                Am
  aku nekat bandar dadu..
 F
  durung ono sing udu..
 Dm                   Am
  keamanan wes njaluk sangu..

 F           Am
 ono oknum polisi..
 F            Am
 ono oknum tentara..
  F              Am
 obrakan wingi-wingi..
       F         Am
 wes kerep tak sangoni..

        F             Am
 bareng prei ra nyangoni..
       F             Am
 aku diseret nang mburi..
   F             Am
 diganjar telung sasi..
       F            E
 misuk sak jroning ati.. opo jah..
 (Am  
 (diancuk..)

Musik : Am C Dm Am
        Am C Dm Am

Reff :
 F
  kabeh dalan wes buntu..
 Dm                Am
  aku nekat bandar dadu..
 F
  durung ono sing udu..
 Dm                   Am
  keamanan wes njaluk sangu..

 F           Am
 ono oknum polisi..
  F           Am
 ono oknum tentara..
  F              Am
 obrakan wingi-wingi..
       F            Am
 wes kerep tak sangoni..

        F             Am
 bareng prei ra nyangoni..
       F             Am
 aku diseret nang mburi..
   F               Am
 diganjar telung sasi..
       F            E
 misuk sak jroning ati.. diancuk..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm D# Fm Gm-Gm
        Cm D# Fm Cm
        Cm D# Fm Gm-Gm
        Cm D# Fm Cm

Cm
 cobo to gagasen
  Fm
lelakonku iki..
Cm
 ra ono senenge
   Fm
susah sing tak temoni..
Cm   
 ngolah ngalih gaweyan
    Fm
ora ono sing ngundut..
Cm
 dino dino isine
    G#
aku mung kudu misuh..
  (Cm)
heee embuh..

Int. Cm D# Fm Gm-Gm
     Cm D# Cm

Cm
 cobo nggarap sawah
        Fm
tinggalane wong tuwaku..
Cm 
 gumunku saben nandur
    Fm
regane pupuk duwur..
Cm
 durung oleh seminggu
      Fm
sawah kebanjiran lumpur..
Cm
 kabeh modal utangan
 G#
ora biso kesaur..
    (Cm)
heee ajur..

Int. Cm D# Fm Gm-Gm
     Cm D# Cm

Cm
 sawah tak dol murah
    Fm
aku nyicil angkudes..
Cm
 nyopir oleh seminggu
    Fm
regane bensine ngeces..
Cm
 tarif tak undakne
  Fm
penumpang nggrundel ae..
Cm
 kerep telat oli
  G#
rusak ring sak metale..
  (Cm)
heee kueree..

Int. Cm D# Fm Gm-Gm
     Cm D# Cm

Cm
 montor ngangkrak neng bengkel
     Fm
ora iso ogel ogel..
Cm               Fm
 rasane uripku koyo iwak begedel..
Cm
 nyepi nang kuburan
    Fm
nggolek tembusan togel..
Cm
 nomer ngeblong terus
 G#
awakku dedel duel..
  (Cm)
heee giathel..

Int. Cm D# Fm Gm-Gm
     Cm D# Cm

Reff :
 G#
  kabeh dalan wes buntu..
 Fm                Cm
  aku nekat bandar dadu..
 G#
  durung ono sing udu..
 Fm                   Cm
  keamanan wes njaluk sangu..

 G#          Cm
 ono oknum polisi..
 G#           Cm
 ono oknum tentara..
  G#             Cm
 obrakan wingi-wingi..
       G#        Cm
 wes kerep tak sangoni..

        G#            Cm
 bareng prei ra nyangoni..
       G#            Cm
 aku diseret nang mburi..
   G#            Cm
 diganjar telung sasi..
       G#           G
 misuk sak jroning ati.. opo jah..
 (Cm)
 (diancuk..)

Musik : Cm D# Fm Cm
        Cm D# Fm Cm

Reff :
 G#
  kabeh dalan wes buntu..
 Fm                Cm
  aku nekat bandar dadu..
 G#
  durung ono sing udu..
 Fm                   Cm
  keamanan wes njaluk sangu..

 G#          Cm
 ono oknum polisi..
  G#          Cm
 ono oknum tentara..
  G#             Cm
 obrakan wingi-wingi..
       G#           Cm
 wes kerep tak sangoni..

        G#            Cm
 bareng prei ra nyangoni..
       G#            Cm
 aku diseret nang mburi..
   G#              Cm
 diganjar telung sasi..
       G#           G
 misuk sak jroning ati.. diancuk..
Facebook
Twitter

Chord Shepin Misa - Kudu Misuh


Lihat semua :
  • Chord Shepin Misa
  •