Kunci Gitar Shepin Misa - Konco dadi Tresno

Transpose:
       F                G
mergo ati.. angel ditutupi..
   Em               Am
ndungo.. mugo diparingi..
         Dm                 G
sopo ngerti.. awale mung konco
            C
suwi suwi bablas rabi..

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

       F               G
piye penake.. aku ro kowe..
             C
nganti sok kapan..
     Em         Am
disimpen dewe dewe
 G                F
aku ngerti kowe sayang..
              G
kuwi lo neng atimu..
         C    Em            Am
kanggo sopo.. yen ra kanggo aku..
                Dm
nganti kapan ngene..
             G
sajak cedek ati..
                C
jane sayang ditutup tutupi..

Musik : C Dm G C..

Reff :
                 F          G
 jane yo mung konco.. aku kowe..
           Em        E          Am
 opo aku salah.. yen kepingin duwe..
       Dm                 G
 umpamane.. awale mung konco
                C
 suwe suwe dadi tresno..

        F                G
 mergo ati.. angel ditutupi..
    Em               Am
 ndungo.. mugo diparingi..
          Dm                 G
 sopo ngerti.. awale mung konco
                  C
 suwi suwi bablas rabi..

                 F          G
 jane yo mung konco.. aku kowe..
           Em        E          Am
 opo aku salah.. yen kepingin duwe..
       Dm                 G
 umpamane.. awale mung konco
                C
 suwe suwe dadi tresno..

        F                G
 mergo ati.. angel ditutupi..
    Em               Am
 ndungo.. mugo diparingi..
          Dm                 G
 sopo ngerti.. awale mung konco
                  C
 suwi suwi bablas rabi..
          Dm                 G
 sopo ngerti.. awale mung konco
                  C
 suwi suwi bablas rabi..
Facebook
Twitter

Chord Shepin Misa - Konco dadi Tresno


Lihat semua :
  • Chord Shepin Misa
  •