Kunci Gitar Ratna Antika - Ra Bakal Nyatu

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am..Dm..G..C..
        Am..Dm..G..C E..

Am                      Dm
aku lungo.. mergone wes ra iso..
        G                  C
nyading sliramu ngebaki janjiku..
Am                     Dm
aku nyerah.. mergo aku wes pasrah..
     G                  C
njuk ngapuro wes ra ono roso..

Am                    Dm
mas rungokno.. saiki aku wes lilo..
        G                 C
lilakno awakmu pisah karo aku..
Am                     Dm
aku loro.. tok lokne amben dino..
  G                  C
jaremu aku pacar ra toto..

Reff :
                F
 wes ojo mbok tangisi..
 G             C  -G/B A
  aku wes ra bakal ba  li..
               Dm
 aku wes ra perduli
 G               C
  ping okeh kowe nglarani ati..

             F
 iki wes putusanku..
 G              C  -G/B  A
  ra ono sing bakal ngganggu..
                Dm
 pancen kowe ro aku..
    G     C
 ra bakal nyatu..

Musik : F..G..C G/B A
        Dm..G..

Am                    Dm
mas rungokno.. saiki aku wes lilo..
        G                 C
lilakno awakmu pisah karo aku..
Am                     Dm
aku loro.. tok lokne amben dino..
  G                  C
jaremu aku pacar ra toto..

Reff :
                F
 wes ojo mbok tangisi..
 G             C  -G/B A
  aku wes ra bakal ba  li..
               Dm
 aku wes ra perduli
 G               C
  ping okeh kowe nglarani ati..

             F
 iki wes putusanku..
 G              C  -G/B  A
  ra ono sing bakal ngganggu..
                Dm
 pancen kowe ro aku..
    G     C
 ra bakal nyatu..

                F
 wes ojo mbok tangisi..
 G             C  -G/B A
  aku wes ra bakal ba  li..
               Dm
 aku wes ra perduli
 G               C
  ping okeh kowe nglarani ati..

             F
 iki wes putusanku..
 G              C  -G/B  A
  ra ono sing bakal ngganggu..
                Dm
 pancen kowe ro aku..
    G     C
 ra bakal nyatu..
             F
 iki wes putusanku..
 G              C  -G/B  A
  ra ono sing bakal ngganggu..
                Dm
 pancen kowe ro aku..
    G          C
 ra bakal.. nyatu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm..Fm..A#..D#..
        Cm..Fm..A#..D# G..

Cm                      Fm
aku lungo.. mergone wes ra iso..
        A#                 D#
nyading sliramu ngebaki janjiku..
Cm                     Fm
aku nyerah.. mergo aku wes pasrah..
     A#                 D#
njuk ngapuro wes ra ono roso..

Cm                    Fm
mas rungokno.. saiki aku wes lilo..
        A#                D#
lilakno awakmu pisah karo aku..
Cm                     Fm
aku loro.. tok lokne amben dino..
  A#                 D#
jaremu aku pacar ra toto..

Reff :
                G#
 wes ojo mbok tangisi..
 A#            A#/D C
  aku wes ra bakal ba   li..
               Fm
 aku wes ra perduli
 A#              D#
  ping okeh kowe nglarani ati..

             G#
 iki wes putusanku..
 A#             D#  A#/D  C
  ra ono sing bakal ngganggu..
                Fm
 pancen kowe ro aku..
    A#    D#
 ra bakal nyatu..

Musik : G#..A#..D# A#/D C
        Fm..A#..

Cm                    Fm
mas rungokno.. saiki aku wes lilo..
        A#                D#
lilakno awakmu pisah karo aku..
Cm                     Fm
aku loro.. tok lokne amben dino..
  A#                 D#
jaremu aku pacar ra toto..

Reff :
                G#
 wes ojo mbok tangisi..
 A#            A#/D C
  aku wes ra bakal ba   li..
               Fm
 aku wes ra perduli
 A#              D#
  ping okeh kowe nglarani ati..

             G#
 iki wes putusanku..
 A#             D#  A#/D  C
  ra ono sing bakal ngganggu..
                Fm
 pancen kowe ro aku..
    A#    D#
 ra bakal nyatu..

                G#
 wes ojo mbok tangisi..
 A#            A#/D C
  aku wes ra bakal ba   li..
               Fm
 aku wes ra perduli
 A#              D#
  ping okeh kowe nglarani ati..

             G#
 iki wes putusanku..
 A#             D#  A#/D  C
  ra ono sing bakal ngganggu..
                Fm
 pancen kowe ro aku..
    A#    D#
 ra bakal nyatu..
             G#
 iki wes putusanku..
 A#             D#  A#/D  C
  ra ono sing bakal ngganggu..
                Fm
 pancen kowe ro aku..
    A#         D#
 ra bakal.. nyatu..
Facebook
Twitter

Chord Ratna Antika - Ra Bakal Nyatu


Lihat semua :
  • Chord Ratna Antika
  •