Kunci Gitar Ratna Antika - Korban HP

Transpose:
Intro : C G Am G
        F Em Dm G
        C G Am G
        F Em Dm G
 
C                Am
 bingung roso atiku
                    G
saben nyanding sliramu
        C
sirahku ngelu..

C                Am
 luweh penting HPmu
                   G
timbang karo tresnomu
                    C
waduhh.. mumet sirahku..

      C       Em
najan lungo sedino
               F
aku ra pamit kowe
                 G
ra bakal takon kabare..

C                  Em
 nanging semenit wae
                F   
kowe ra nyekel HP
                G
sirahmu tukul sungune..

Reff :
 C                Am
  onlinemu karo sopo
                  F
 storymu kanggo sopo
                   G
 mestine ono uwong liyo..

 C               Am
  ngakumu kowe setiyo
                    F
 jare ra ono wong liyo
                 G
 jebule kowe kok boyo..
          C    G
 kok koyo ulooo..

Musik : C G Am G
        F Em Dm G
        C G Am G
        F Em Dm G

      C       Em
najan lungo sedino
               F
aku ra pamit kowe
                 G
ra bakal takon kabare..

C                  Em
 nanging semenit wae
                F   
kowe ra nyekel HP
                G
sirahmu tukul sungune..

Reff :
 C                Am
  onlinemu karo sopo
                  F
 storymu kanggo sopo
                   G
 mestine ono uwong liyo..

 C               Am
  ngakumu kowe setiyo
                    F
 jare ra ono wong liyo
                 G
 jebule kowe kok boyo..
          C
 kok koyo ulooo..
 G         C
  kowe kok boyo..
 G         C
  kok koyo ulooo..

Chord Ratna Antika - Korban HP


Lihat semua :
  • Chord Ratna Antika
  •