Kunci Gitar Ratna Antika - Lunture Tresno

Transpose:
Intro : F G C Am
        Dm G C
        F G C Am
        Dm G C

      C      Em        Am
aku teko pas kowe lagi remuk-remukke
       Dm               G
kowe lungo pas aku lagi sayang-sayange
           Em               Am
witing tresno jalarane soko kulino
            Dm             G
lunture tresno jalaran ono wong liyo..

       C       Em              Am
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
       Dm                       G
kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      Em                 Am
loro ati iki tak simpene ning jero ati
        F                  G         C
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Reff :
         F          G     C         Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm                 G        C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati..
         F          G     C         Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm                G         C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

Musik : F G C Am
        Dm G C
        F G C Am
        Dm G C

       C       Em              Am
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
       Dm                       G
kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      Em                 Am
loro ati iki tak simpene ning jero ati
        F                  G         C
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Reff :
         F          G     C         Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm                 G        C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         F          G     C         Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm                G         C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

         F          G     C         Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm                 G        C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         F          G     C         Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm                G         C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# B G#m
        C#m F# B
        E F# B G#m
        C#m F# B

      B      D#m       G#m
aku teko pas kowe lagi remuk-remukke
       C#m              F#
kowe lungo pas aku lagi sayang-sayange
           D#m              G#m
witing tresno jalarane soko kulino
            C#m            F#
lunture tresno jalaran ono wong liyo..

       B       D#m             G#m
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
       C#m                      F#
kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      D#m                G#m
loro ati iki tak simpene ning jero ati
        E                  F#        B
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Reff :
         E          F#    B         G#m
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         C#m                F#       B
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati..
         E          F#    B         G#m
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         C#m               F#        B
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

Musik : E F# B G#m
        C#m F# B
        E F# B G#m
        C#m F# B

       B       D#m             G#m
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
       C#m                      F#
kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      D#m                G#m
loro ati iki tak simpene ning jero ati
        E                  F#        B
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Reff :
         E          F#    B         G#m
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         C#m                F#       B
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         E          F#    B         G#m
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         C#m               F#        B
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

         E          F#    B         G#m
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         C#m                F#       B
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         E          F#    B         G#m
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         C#m               F#        B
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

Chord Ratna Antika - Lunture Tresno


Lihat semua :
  • Chord Ratna Antika
  •