Kunci Gitar Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang

Transpose:
Intro : G D Em D
        C G/B Am D..

       G          D
seng gawe bingung atiku
      Em           Bm
saben isuk tangi turu
 C                 G
aku gur kelingan kowe
    Am              D
aku gur kepikiran kowe..

        G        D
sek tas anggenku ketemu
        Em             Bm
nanging nyatane aku rindu
    C               G
opo pancen aku ndue roso
     Am            D
yene aku karo kowe tresno..

     C          D             Em
awan bengi kowe teko neng ngimpi..
    C                      D
aku rasane nganti kesikso ati..

Reff :
        G          D
 aku cinta.. aku sayang..
     Em         D
 ketemune gur sepisan
       C           G
 gur lirak lirik moto
     Am            D
 aku ning kowe tresno..

        G          D
 aku cinta.. aku sayang..
     Em          D
 aku ning kowe kedanan
          C          G/B
 seng tak jaluk kowe rumongso
      Am         D             G
 yene aku neng kowe pancen tresno..

Musik : G Bm Em D
        C G/B Am D
        G Bm Em D
        C G/B Am D G..

        G        D
sek tas anggenku ketemu
        Em             Bm
nanging nyatane aku rindu
    C               G
opo pancen aku ndue roso
     Am            D
yene aku karo kowe tresno..

     C          D             Em
awan bengi kowe teko neng ngimpi..
    C                      D
aku rasane nganti kesikso ati..

Reff :
        G          D
 aku cinta.. aku sayang..
     Em         D
 ketemune gur sepisan
       C           G/B
 gur lirak lirik moto
     Am            D
 aku ning kowe tresno..

        G          D
 aku cinta.. aku sayang..
     Em          D
 aku ning kowe kedanan
          C          G/B
 seng tak jaluk kowe rumongso
      Am         D             G
 yene aku neng kowe pancen tresno..

        G          Bm
 aku cinta.. aku sayang..
     Em         D
 ketemune gur sepisan
       C           G/B
 gur lirak lirik moto
     Am            D
 aku ning kowe tresno..

        G          Bm
 aku cinta.. aku sayang..
     Em          D
 aku ning kowe kedanan
          C          G/B
 seng tak jaluk kowe rumongso
      Am         D         G
 yene aku neng kowe pancen tresno..

Facebook
Twitter

Chord Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang


Lihat semua :
  • Chord Ratna Antika
  •