Kunci Gitar Ratna Antika - Mbelgedes

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am  Dm  Am
        Am  Dm  Am
        G  Am  G  Am..

Am
 pingine HP nokia
                     Dm
ternyata kok malah oppo
                  F
tak pikir kowe setia
       G            Am
jebule mung koyo ngono..

Am
 ibarate sego tiwul
                     Dm
dipangan ra nggawe sayur
                   F
luwih becik aku mundur
       G         Am
dari pada atiku ajur..

G                   F
 janjimu koyo ning FB
                Dm
ra podo karo atine
                      Am
mbelgedes ra ono nyatane..

G                  F
 cintamu mung imitasi
                        Dm
gampang luntur koyo klambi
                 Am
marakne ngeloro ati..

Reff :
 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis aku ra kere
 Dm     G           Am
 urip bareng karo kowe..

 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis tak tinggal wae
 Dm        G       Am
 ngopi ben adem atine..

        Dm
 dari pada mikir pacar mikir bojo
                        Am
 sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
         Dm
 ora ngerti yen dicinta yen disayang
                E
 eh kok malah kowe mengecewakan..

Musik : Am  Am  Dm  Am
        G  Am  G  Am..

Am
 ibarate sego tiwul
                     Dm
dipangan ra nggawe sayur
                   F
luwih becik aku mundur
       G         Am
dari pada atiku ajur..

G                   F
 janjimu koyo ning FB
                Dm
ra podo karo atine
                      Am
mbelgedes ra ono nyatane..

G                  F
 cintamu mung imitasi
                        Dm
gampang luntur koyo klambi
                 Am
marakne ngeloro ati..

Reff :
 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis aku ra kere
 Dm     G           Am
 urip bareng karo kowe..

 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis tak tinggal wae
 Dm        G       Am
 ngopi ben adem atine..

        Dm
 dari pada mikir pacar mikir bojo
                         Am
 sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
         Dm
 ora ngerti yen dicinta yen disayang
                E
 eh kok malah kowe mengecewakan..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm  Em  Bm
        Bm  Em  Bm
        A  Bm  A  Bm..

Bm
 pingine HP nokia
                     Em
ternyata kok malah oppo
                  G
tak pikir kowe setia
       A            Bm
jebule mung koyo ngono..

Bm
 ibarate sego tiwul
                     Em
dipangan ra nggawe sayur
                   G
luwih becik aku mundur
       A         Bm
dari pada atiku ajur..

A                   G
 janjimu koyo ning FB
                Em
ra podo karo atine
                      Bm
mbelgedes ra ono nyatane..

A                  G
 cintamu mung imitasi
                        Em
gampang luntur koyo klambi
                 Bm
marakne ngeloro ati..

Reff :
 Bm
 wis cukup sakmene
 Bm
 wis aku ra kere
 Em     A           Bm
 urip bareng karo kowe..

 Bm
 wis cukup sakmene
 Bm
 wis tak tinggal wae
 Em        A       Bm
 ngopi ben adem atine..

        Em
 dari pada mikir pacar mikir bojo
                        Bm
 sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
         Em
 ora ngerti yen dicinta yen disayang
                F#
 eh kok malah kowe mengecewakan..

Musik : Bm  Bm  Em  Bm
        A  Bm  A  Bm..

Bm
 ibarate sego tiwul
                     Em
dipangan ra nggawe sayur
                   G
luwih becik aku mundur
       A         Bm
dari pada atiku ajur..

A                   G
 janjimu koyo ning FB
                Em
ra podo karo atine
                      Bm
mbelgedes ra ono nyatane..

A                  G
 cintamu mung imitasi
                        Em
gampang luntur koyo klambi
                 Bm
marakne ngeloro ati..

Reff :
 Bm
 wis cukup sakmene
 Bm
 wis aku ra kere
 Em     A           Bm
 urip bareng karo kowe..

 Bm
 wis cukup sakmene
 Bm
 wis tak tinggal wae
 Em        A       Bm
 ngopi ben adem atine..

        Em
 dari pada mikir pacar mikir bojo
                         Bm
 sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
         Em
 ora ngerti yen dicinta yen disayang
                F#
 eh kok malah kowe mengecewakan..

Outro : Bm

Chord Ratna Antika - Mbelgedes


Lihat semua :
  • Chord Ratna Antika
  •