Kunci Gitar Ratna Antika - Wengi Iki

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C Am Dm G
        C Am F G..

C       Dm  
 wengi iki.. 
F               G
 aku isih ngenteni..
C        Dm  
 aku ngimpi.. 
F               G
 koe ra bakal bali..

F           G
 opo iki..firasat ati..
    Em           Am
aku we..di koe bakal..lali
      Dm                 G
aku pengen dewe dadi.. siji..

Reff :
          C
 koe sing tak anti anti..
            Dm
 tak tunggu tekan saiki..
       F
 aku kangen nganti mati..
         G
 kangen esemmu sing keri..

          C
 kanggoku koe wis dadi..
       Dm
 belahane ati..
         F
 gur koe sing tak tresnani..
          G
 ku mohon gek endang bali..

Musik : C Dm G

C       Dm  
 wengi iki.. 
F               G
 aku isih ngenteni..
C        Dm  
 aku ngimpi.. 
F               G
 koe ra bakal bali..

F           G
 opo iki..firasat ati..
    Em           Am
aku we..di koe bakal..lali
      Dm                 G
aku pengen dewe dadi.. siji..

Reff :
          C
 koe sing tak anti anti..
            Dm
 tak tunggu tekan saiki..
       F
 aku kangen nganti mati..
         G
 kangen esemmu sing keri..

          C
 kanggoku koe wis dadi..
       Dm
 belahane ati..
         F
 gur koe sing tak tresnani..
          G
 ku mohon gek endang bali..

 C     Dm            F
  ho ooo.. oo.. hu uuu..
         G
 gur koe sing tak tresnani..

          C
 reneo gandolane ati..
        Dm
 temani aku disini..
         F
 gur koe sing tak tresnani..
         G
 rabakal aku mblenjani..

 C     Dm           F
  ho ooo.. oo.. ho oo o..
         G                C
 gur koe sing tak tresnani..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E C#m F#m B
        E C#m A B..

E       F#m 
 wengi iki.. 
A               B
 aku isih ngenteni..
E        F#m 
 aku ngimpi.. 
A               B
 koe ra bakal bali..

A           B
 opo iki..firasat ati..
    G#m          C#m
aku we..di koe bakal..lali
      F#m                B
aku pengen dewe dadi.. siji..

Reff :
          E
 koe sing tak anti anti..
            F#m
 tak tunggu tekan saiki..
       A
 aku kangen nganti mati..
         B
 kangen esemmu sing keri..

          E
 kanggoku koe wis dadi..
       F#m
 belahane ati..
         A
 gur koe sing tak tresnani..
          B
 ku mohon gek endang bali..

Musik : E F#m B

E       F#m 
 wengi iki.. 
A               B
 aku isih ngenteni..
E        F#m 
 aku ngimpi.. 
A               B
 koe ra bakal bali..

A           B
 opo iki..firasat ati..
    G#m          C#m
aku we..di koe bakal..lali
      F#m                B
aku pengen dewe dadi.. siji..

Reff :
          E
 koe sing tak anti anti..
            F#m
 tak tunggu tekan saiki..
       A
 aku kangen nganti mati..
         B
 kangen esemmu sing keri..

          E
 kanggoku koe wis dadi..
       F#m
 belahane ati..
         A
 gur koe sing tak tresnani..
          B
 ku mohon gek endang bali..

 E     F#m           A
  ho ooo.. oo.. hu uuu..
         B
 gur koe sing tak tresnani..

          E
 reneo gandolane ati..
        F#m
 temani aku disini..
         A
 gur koe sing tak tresnani..
         B
 rabakal aku mblenjani..

 E     F#m          A
  ho ooo.. oo.. ho oo o..
         B                E
 gur koe sing tak tresnani..

Chord Ratna Antika - Wengi Iki


Lihat semua :
  • Chord Ratna Antika
  •