Kunci Gitar Ratna Antika - Kahanan Urip

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

     C         F
sengojo aku ngedoh
        C
soko sliramu..
F        Em       Dm
amergo sadar sopo aku..
F              Dm
mung wong kere sing
      Em
ora duwe bondo dunyo..
      F              G
ra pantes nyanding kowe
           C
sing sempurno..

C            F
nanging sakjane
             C
aku ya nduwe ati..
  F          Em
gede tulus suci
                 Dm
ra bakal ngeliyo tresno..
F         Dm
tapi sopo sing bakal
   Em
percoyo marang aku..
 F           G        C    E
amung di encepi.. iku mesti..

Reff :
 Am
 duh Gusti..
     Em
 menopo kahanan iki..
        F
 kang kulo songgo..
  G             C  -G
 awan kelawan wengi..

   Am
 suwun kulo..
        Em
 Panjenengan paringi kiat..
      F         D       G
 ngadepi cobaan uripku iki..

 F    G
 mugi mawon..
      C   -G      Am
 jodohne kulo mangke..
   Dm           G
 saget damel konco
             C C7
 urip saklawase..

 F    G
 mugi mawon..
      C    G     Am
 jodohne kulo mangke..
   Dm         G      C
 saget nerimo opo anane..

Musik : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F C Dm G..

C            F
nanging sakjane..
             C
aku ya nduwe ati..
  F          Em
gede tulus suci
                 Dm
ra bakal ngeliyo tresno..
F         Dm
tapi sopo sing
         Em
bakal percoyo marang aku..
 F           G        C    E
amung di encepi.. iku mesti..

Reff :
 Am
 duh Gusti..
     Em
 menopo kahanan iki..
        F
 kang kulo songgo..
  G             C
 awan kelawan wengi..

   Am
 suwun kulo..
        Em
 Panjenengan paringi kiat..
      F         D       G
 ngadepi cobaan uripku iki..

 F    G
 mugi mawon..
      C           Am
 jodohne kulo mangke..
   Dm           G
 saget damel konco
             C C7
 urip saklawase..

 F    G
 mugi mawon..
      C           Am
 jodohne kulo mangke..
   Dm         G      C
 saget nerimo opo anane..
   F          G      C
 saget nerimo opo anane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B F# G#m D#m
        E B C#m F#..

     B         E
sengojo aku ngedoh
        B
soko sliramu..
E        D#m      C#m
amergo sadar sopo aku..
E              C#m
mung wong kere sing
      D#m
ora duwe bondo dunyo..
      E              F#
ra pantes nyanding kowe
           B
sing sempurno..

B            E
nanging sakjane
             B
aku ya nduwe ati..
  E          D#m
gede tulus suci
                 C#m
ra bakal ngeliyo tresno..
E         C#m
tapi sopo sing bakal
   D#m
percoyo marang aku..
 E           F#       B    D#
amung di encepi.. iku mesti..

Reff :
 G#m
 duh Gusti..
     D#m
 menopo kahanan iki..
        E
 kang kulo songgo..
  F#            B  -F#/A#
 awan kelawan wengi..

   G#m
 suwun kulo..
        D#m
 Panjenengan paringi kiat..
      E         C#      F#
 ngadepi cobaan uripku iki..

 E    F#
 mugi mawon..
      B   -F#/A#  G#m
 jodohne kulo mangke..
   C#m          F#
 saget damel konco
             B  B7
 urip saklawase..

 E    F#
 mugi mawon..
      B   -F#/A#  G#m
 jodohne kulo mangke..
   C#m        F#     B
 saget nerimo opo anane..

Musik : B F# G#m F#
        E B C#m F#
        B F# G#m F#
        E B C#m F#..

B            E
nanging sakjane..
             B
aku ya nduwe ati..
  E          D#m
gede tulus suci
                 C#m
ra bakal ngeliyo tresno..
E         C#m
tapi sopo sing
         D#m
bakal percoyo marang aku..
 E           F#       B    D#
amung di encepi.. iku mesti..

Reff :
 G#m
 duh Gusti..
     D#m
 menopo kahanan iki..
        E
 kang kulo songgo..
  F#            B
 awan kelawan wengi..

   G#m
 suwun kulo..
        D#m
 Panjenengan paringi kiat..
      E         C#      F#
 ngadepi cobaan uripku iki..

 E    F#
 mugi mawon..
      B           G#m
 jodohne kulo mangke..
   C#m          F#
 saget damel konco
             B  B7
 urip saklawase..

 E    F#
 mugi mawon..
      B           G#m
 jodohne kulo mangke..
   C#m        F#     B
 saget nerimo opo anane..
   E          F#     B
 saget nerimo opo anane..
Facebook
Twitter

Chord Ratna Antika - Kahanan Urip


Lihat semua :
  • Chord Ratna Antika
  •