Kunci Gitar Danang - Coba Buktikan

Transpose:
Intro : Em F C..
        Em F C..

      Am                   F
kalau kau sungguh mencintaiku
          C
coba buktikan..
      Am                    F
kalau kau memang sayang padaku
          C
juga buktikan..

           Am
ojo gur ngomong wae
        F                   C
nanging janjimu ra ono nyatane..
               Am        F
yen pancen tresno aku, sayang aku
         G
sing tak jaluk tulus teko atimu..

Reff :
       Am
 tresnanono aku koyo yen
  F                      C
 aku tulus tresno karo kowe
         G
 lahir batin..

     Am
 sayangono aku koyo yen
  F                      C
 aku tulus sayang karo kowe
           G
 ra ono liane..
                     C
 dudu tresno gur ono karepe..

Musik : Em F C..
        Em F C..

      Am                   F
kalau kau sungguh mencintaiku
          C
coba buktikan..
      Am                    F
kalau kau memang sayang padaku
          C
juga buktikan..

           Am
ojo gur ngomong wae
        F                   C
nanging janjimu ra ono nyatane..
               Am
yen pancen tresno aku
               Am        F
yen pancen tresno aku, sayang aku
         G
sing tak jaluk tulus teko atimu..

Reff :
       Am
 tresnanono aku koyo yen
  F                      C
 aku tulus tresno karo kowe
         G
 lahir batin..

     Am
 sayangono aku koyo yen
  F                      C
 aku tulus sayang karo kowe
           G
 ra ono liane..

       Am
 tresnanono aku koyo yen
  F                      C
 aku tulus tresno karo kowe
         G
 lahir batin..

     Am
 sayangono aku koyo yen
  F                      C
 aku tulus sayang karo kowe
           G
 ra ono liane..
                     C     F G C
 dudu tresno gur ono karepe..
Facebook
Twitter

Chord Danang - Coba Buktikan


Lihat semua :
  • Chord Danang
  •