Chord Kunci Gitar Angel Avrilia - Jalan Pahlawan Nyimpen Kenangan

Transpose:

Chord Angel Avrilia - Jalan Pahlawan Nyimpen Kenangan

Intro : G C D G D

G                        C
 neng ngopo ndek biyen teko..
D                    G
 yen akhire kowe ninggal lungo..
E                       Am
 kowe tak pikir nganti ora eling dino..
C                    D
 neng aku malah mentolo..

G                    C
 wektu ndek awal kenalan..
D                   G
 tekamu nggowo sewu impian..
E                         Am
 janji sing tak gadang ra wengi ra awan..
C           D              G
 wes ambyar neng tengah dalan..

Reff :
 G7        C                    D
 lampu bangjo.. neng jalan pahlawan
        Bm                Em
 enek kono.. nyimpen sewu kenangan
          Am              D
 isih kebayang.. naliko kenal
                G
 kowe wong sing tak sayang..

 G7       C                    D
 akeh cerito.. kesimpen neng dodo
               Bm
 neng malioborone madiun
             Em
 naliko ndek semono
              Am          D
 koyo ra percoyo.. yen saiki..
                G
 kowe karo wong liyo..

Musik : G C D G
        Em Am D G D

G                    C
 wektu ndek awal kenalan..
D                   G
 tekamu nggowo sewu impian..
E                         Am
 janji sing tak gadang ra wengi ra awan..
C           D              G
 wes ambyar neng tengah dalan..

Reff :
 G7        C                    D
 lampu bangjo.. neng jalan pahlawan
        Bm                Em
 enek kono.. nyimpen sewu kenangan
          Am              D
 isih kebayang.. naliko kenal
                G
 kowe wong sing tak sayang..

 G7       C                    D
 akeh cerito.. kesimpen neng dodo
               Bm
 neng malioborone madiun
             Em
 naliko ndek semono
              Am          D
 koyo ra percoyo.. yen saiki..
                G
 kowe karo wong liyo..
   Em         Am          D
 koyo ra percoyo.. yen saiki..
                G
 kowe karo wong liyo..

Lihat semua :
  • Chord Angel Avrilia




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status