Kunci Gitar Danang - Urip Tanpo Riko

Transpose:
Intro : C  E  Am  A
        Dm  C#/F Em Am  G
        F  G  C

      Em              Am
sun biso urip tanpo riko..
    Dm              G
masio dewek sun lakoni..
E              Am      
nggowo perihe ati..
        Dm                 G
mergo riko mageh sing keganti..

     Em                 Am
mlakuo nyawang ngarep baen..
    Dm              G
ojo noleh memburi maning..
Em                  Am
nggawe lembar hang anyar..
           Dm              G
hang lawas mulo kudu ditinggal..

Dm                Am
sun wes biso ngelapi eluh..
 F                     G
edeng-edeng crito ambi riko sun tutuh..

Reff :
           C
 ndeleng riko munyik baen
           G
 wes cukup kanggo isun
         F
 weruh riko seneng
                 G
 wes nggawe adem atinisun

         C
 mergo welas artine
             G
 sing kudu biso nduweni 
        F
 kerono welas iku
             G
 sing podo-podo ngelarani
        F    G           C 
 seneng riko.. yo seneng isun..

Musik : Em  Am  F  C
        Em     Am    F      G
        hoo.. oooo.. haa.. aaa..aa..

Dm                Am
sun wes biso ngelapi eluh..
 F                     G
edeng-edeng crito ambi riko sun totoh..

Reff :
           C
 ndeleng riko munyik baen
           G
 wes cukup kanggo isun..
         F
 weruh riko seneng
                 G
 wes nggawe adem atinisun..

         C
 mergo welas artine
             G
 sing kudu biso nduweni ..
        F
 kerono welas iku
             G
 sing podo-podo ngelarani..

           C
 ndeleng riko munyik baen
           G
 wes cukup kanggo isun..
         F
 weruh riko seneng
                 G
 wes nggawe adem atinisun..

         Em
 mergo welas artine
             Am
 sing kudu biso nduweni ..
        F
 kerono welas iku
             G
 sing podo-podo ngelarani..
        F    G           Am   Dm
 seneng riko.. yo seneng isun..
        F    G           (Am)
 seneng riko... yo seneng isun..

Outro : Am G F Fm
        C..
Facebook
Twitter

Chord Danang - Urip Tanpo Riko


Lihat semua :
  • Chord Danang
  •